onsdag 8. mai 2019

Enkel citronsås

Enkelt recept på varm citronsås som passar till fisk. Mycket god sås som är klar på minuter. En enkel citronsås som sätter färg och smak på fisken. Jag serverar gärna såsen med mandelfisk.


Urenkel att göra men så god att den enkla satsen nedanför oftast bara räcker till två - fast i. Citronsås med grädde, crème fraiche, buljong och citronsaft. Snabblagad citronsås som förgyller vardagsmaten. Beroende på vilken buljongtärning som används passar såsen både till fisk och kyckling.


Varm citronsås är gott till fisk och förgyller den enklaste torskmiddag. Servera gärna med kokt potatis eller pommes duchesse. En härlig och fräsch citronsås passar utmärkt till fisk men även till många andra rätter.


Här finner du recept på både kalla och varma. Recept på en kall god citronsås. Passar bra till grillat, kött, fågel och fisk.


Tanken var att vi skulle äta lite bulgur till, men inte ens det orkade jag ta mig. Om barnen vill kan de äta järparna, salladen och såsen i pitabröd. I förra veckan lagade jag den här oförskämt enkla kycklingrätten till middag.


Ur boken "Kom i form på dagar" av Laila Bagge. Denna himmelska, saltbakade lax med smakfull, laktosfri citronsås kommer bli mycket uppskattad på middagsbordet.


Enkel citronsås

Koka ihop din härliga sås under tiden laxen. Beställ idag och få leverans redan imorgon. Ugnsbakad rosmarinlax med smörfräst spenat och krämig citronsås. Laga enkelt eget julgodis.


Enkel citronsås

Smått och gott till julens festligheter. Enkel citronsås till lax - lchf dl vispgrädde fiskbuljongtärning citron, skal och saft ev. Koka upp grädden med buljongtärningen.


Lax med citronsås är gott med kokt potatis samt grönsaker som fräst vitkål, morötter och purjolök. Andra goda tillbehör är pressad potatis, ris, broccoli. Den här middagen lagar du på bara minuter! Kelda erbjuder ett brett sortiment av goda och smakrika såser som enkelt ger dig en middagslösning.


Ett recept på en väldigt enkel citronsås till fisk och skaldjur. Gör så här Blanda alla ingredienser väl, salta och peppera efter smak.


En bonus är att de flesta såser dessutom är riktigt enkla och går snabbt att röra ihop. Prova den som får dina smaklökar i. Läcker och lättlagad bjudrätt som du snabbt svänger ihop. Rödingen körs in i ugnen minuter medan du kokar potatis och gör citronsåsen.


Postat i Sallader, såser m. Här hittar ni allt från mormors kolakakor, till enkel vardagsmat. Vilken bra tråd med massor av recept! Den där fiskpuddingen ska jag göra. Min enkla fiskfavorit är att fylla botten på en form med spenat, mangold eller vilka.


Enkel citronsås

Sponsrat innehåll Sponsrat. Lax i ugn med krispigt örttäcke och. Såsen sen då… Så enkel men så perfekt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.