mandag 6. mai 2019

Färg i sovrum

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Färgen spelar roll i sovrummet. Blått och grått är lugnande, medan grönt ger energi. Sovrum i klassisk, romantisk eller skandinavisk stil?


Gör något skönt och vackert av rummet där du tillbringar en tredjedel av ditt liv.

Inspireras av hundratals sovrum. Det är mörka färger som står i fokus i höst. Bläddra genom olika sovrumsmiljöer och låt dig inspireras för hur du kan inreda sovrummet med färg. Flügger färg har ett stort utbud av färger och tapeter.


Prova vår kulörväljare online och få hjälp med din. Om två veckor ska sovrummet få en total makeover. Det blir nytt golv i valnöt och ny säng.

Få massor av tips, idéer och inspiration för målning med bästa resultat hos Beckers Färg. Reflect från Intrade som hämtat inspiration från en frodig trädgård i tropikerna med starka färger och pampiga mönster. Positivt: Grönt används ofta i sovrum på grund av färgen är naturligt lugnande. Så här dekorerar du ditt sovrum på bästa sätt.


Hon har själv valt tapet och färger. Sovrummet, mörkare golv men accent färg just nu är orange för varmare känsla. Här får du inspiration och idéer på hur du kan lyckas på bästa sätt. Läs våra reportage för inspiration.


I sovrummet vill du ha färger på väggarna som skapar lugn och harmoni. Det finns många färger, men bara en del färger som passar i sovrum.


Kulörer kan göra stor skillnad i sovrummet och skapa olika. Hur färg i sovrum används har stor betydelse för vår sömn och för att vi ska kunna finna lugn och ro. Grönt ger energi och blått samt grått är lugnande. Jag tror den grå tonen håller i sig.


Grått är kompromissernas färg och blir inte så. Med en bra maskeringstejp och ett vattenpass kan du förändra världen – eller åtminstone sovrummet !

Skapa färg – med en tapet! Men med små enkla knep kan även ditt lilla sovrum få känslan av att vara mycket större. Sätt färg på sovrummet med en sänggavel. Måla väggarna i ditt sovrum med Ambiance Xtramatt, en extramatt väggfärg som ger kulören ett otroligt vackert uttryck.


Måla sovrummet med de här väggfärgerna för att sova bättre. Experterna lär dig hur du ska inreda ditt sovrum med hjälp av den gamla vetenskapen Feng Shui, som ger dig balans och harmoni både i rum och själ. Från tuffa tapeter med betongkänsla, till mjukt pastelliga nyanser, kan du snabbt förnya sovrummet med färg och mönster. Hallen, köket, barnrummet, vardagsrummet eller sovrummet – naturligtvis vill vi ha lika snygga väggar i alla rum där hemma.


Med tanke på hur mycket det kan. På Sovrumsportalen hittar du allt du behöver till ditt sovrum. Sängar, förvaring och sovrumstextilier. Uppdatera sovrummet med årets finaste inredningstrender.


Här är inredningsinspiration för sovrummet. På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare.


Topplista över våra mest populära tapeter för sovrummet. Vi vet hur viktigt det är att få till den perfekta känslan i sovrummet för att trivas och kunna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.