fredag 3. mai 2019

Lilla amundön badplats

Badplatsen i Göteborg är värd ett besök. Detta handikapp bad i Göteborg erbjuds bara för de behöriga. Badhuset i Göteborg som ligger strax utanför city passar både för de stora och små.


Klicka på länkarna till respektive badplats för att få mer och den mest aktuella information om badplatsen, till exempel vattenkvalitet. Lägg till badplats Tävling Om Sverige Badar. Amundön är egentligen två öar, stora och lilla Amundön. Om du önskar mer information om denna badplats så vänd dig till kommunens Turistinformation.


Vid Åbromotet följ skyltning väg 158. Vilken badplats som är bäst på. Inga kommentarer: Skicka en kommentar. Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida. På vackra Amundön söder om Göteborg. Den något undangömda stranden ligger på den lilla ön. Goda Hopp” är namnet på männens badplats och. Här hittar du en liten badplats med sandstran. Pite Havsbad är en populär badplats som också.


Den här undangömda stranden ligger på den lilla ön Almö i Östersjön i. För den som vill hoppa från klippor på. Strand med finare sand på Amundön.


Handikapptoalett vid parke-ringen, men annars ingen service och det är en bit att gå. Bad i ett mångskiftande landskap. Naturisterna håller till på sydvästra udden. Fantastiskt område precis vid havet!


Brottkär Hamn ligger precis vid havet. Linjeoch kör i stället via. Barnvänlig badplats med kafé, stran klippor och lekplats. Stora Amundön Första badviken kan vara väldigt välbesökt vid fint väder.


Smithska udden Den sydligaste spetsen på Näset sydväst om Göteborg. Fint mete och vackra omgivningar. Det här är inte en kommunal badplats.


Hämta information för att se vem eller vilka som kontrollerar HANDIKAPPBADET LILLA AMUNDÖN INTRESSEFÖRENING. God planering är grunden för en perfekt sjösättning!


Vattenförekomster kopplade till området. Stor och familjevänlig med långgrund botten och fin sandstrand. Brygga, gungor, lekhus med rutschkana, toalett, grillplats.


Almenäs badplats, Öresjö Borås. Lilla Stamsjön Lerum, Härryda. Här finns bryggor, omklädningshytt, toalett och soprum. Långasjöns badplats, campingen.


Sjöbo badplats och Furusjöns badplats i Viskafors är båda hundbadplatser dit din hund är väkommen att bada. Syskonvistelse för dig i åldern -år med syskon som har eller haft cancer v. Men glädjen över det kan bli.


Här ser du den senaste klassificeringen som badplatsen fått.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.