mandag 24. juni 2019

Fettavskiljare inomhus

Den som bedriver verksamhet kopplad till livsmedel i någon form vet att det ställs. Under kommande veckor kommer mer info om olika fettavskiljare för innomhus placering under denna flik! GPAs fettavskiljare för inomhus installation är lätta att installera och underhålla! GPA levererar inte bara fettavskiljaren utan är en systemleverantör av hela.


Fetthaltigt vatten utgör en allvarlig fara för funktionen i avloppssystem.

Bioterias inomhusplacerad fettavskiljare finns i flera utföranden. Samtliga med integrerad biologiskt rening för effektiv fettnedbrytning. THOR separerar automatiskt ut fett och matrester ur avloppsvattnet.


Den mest lättskötta fettavskiljaren för placering inomhus. Vi tillhandahåller godkända och högkvalitativa fettavskiljare som kan placeras såväl i mark som inomhus och hjälper.


Våra fettavskiljare kan användas både inomhus och för markförläggning och tillverkas antingen i glasfiberarmerad polyester eller betong. Hos Din VVS-Butik hittar du fettavskiljare för både markförläggning och inomhusinstallation.

Fettavskiljaren ska placeras på en. Se våra produkter på fettavskiljare för inomhusmontage. Vi hjälper dig med dimensioneringen. Tillverkad i rotationsgjuten polyeten.


ACO BOX CONCEPT 5:inomhus - SERVERING. Om fettavskiljaren placeras inomhus måste utrymmet för tillsyn och tömning vara tillräckligt och ventilation anslutas. Modeller: Gravemetriska fettavskiljare med eller utan automatisk renspolning och tömning. Wavin PFI-"Lilla restaurangpaketet,inne".


Installation: Inomhus - eller markinstallation. Det ska finnas tillräckligt med utrymme.


Bias oljeavskiljare tillverkas i glasfiberarmerad polyester eller betong och kan därför placeras både inomhus. ACO Box Concept Grease 7:innehåller en odörtät och robust fettavskiljare avsedd för snabb installation inomhus tack vare låg vikt och kompakt design som är.


Teckna abonnemang för tömning. Stockholmsmodellen inomhus matavfalls- och fettavskiljare. På senare år har flera kommuner märkt av ett ökat problem med fett i.

Tillvalspaket för fettavskiljare inomhus. Lär mer om vilka som måste ha fettavskiljare och om krav på fettavskiljaren samt skötsel av den i Vakins broschyr. Kontakta oss Kontakta oss på Vakin.


Serveringsmiljö, inomhus, nominell storlek NSAnvändningsområde: Paketet är avsett för installation på spillvattenledning från små kommersiella. NeutraTec fettavskiljare, inomhus från Reningssystem i Sverige AB. Clean fristående fettavskiljare easyClean för fristående installation finns med olika utrustningsalternativ. Om det inte finns någon lämplig plats utomhus kan fettavskiljaren placeras inomhus.


Dispensansökan för tömningsintervall, fettavskiljare. RENSA bygger robusta och driftsäkra matavfallssystem för restauranger och storkök. Vi är specialiserade på fettavskiljare och pumpstationer.


Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. För att förhindra utsläpp av fett i avloppsledningarna skall verksamheter som hanterar livsmedel ha en fettavskiljare och.


Få en komplett analys över vilken fettavskiljare, nominell storlek och beräknat flöde som passar din verksamhet! Vid projektering är det viktigt att ta hänsyn till hur.


Vi erbjuder även tömning av fettavskiljare men denna tjänst upphandlas kommunalt. Vänligen kontakta er hemkommun för att ta reda på vem som utför denna tjänst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.