onsdag 26. juni 2019

Sås till torskrygg med bacon

Sök flygresor från över resebyråer och över 9flygbolag. Lätt och snabblagad fiskrätt med en supergod sås till.


Torskrygg med ljuvlig sås ! Det var underbart gott utan såsen men för mig som är såsälskare blev det klockrent med vitvinssåsen till. Rimmad torskrygg toppad med knaperstekt bacon och bubblig sås. Ugnsbakad torskrygg med bacon. Och det lämpar sig lika bra till vardags som till fest.


Det här behöver du till personer: smör bitar torskrygg salt. Den snälla smaken på torskryggen lyfts upp av den salta baconen och serveras med. Så hittade jag denna torskrygg. Gott med potatismos - här ett rotsellerimos med potatis som får extra god smak av rotselleri.


Foto: Pernilla Sjöholm Okänd. Häll av spadet och mät upp till såsen. Strö dill över fisken och servera med sås, potatis. Sillahallens torskrygg med bacon och.


Här hittar du billiga flyg med alla flygbolag! SAS zum günstigsten Preis. Smörstekt och fin torskrygg som serveras med potatispuré, blancherad spenat, tunt hyvlad fänkål, krispig bacon och en vitvinssås värdig Leif Mannerström!


Fick till och med en liten. Underbar smörstekt torskfilé med knaperstekt bacon. När du ändrar antalet portioner så. Välj margarin istället för smör.


Lättrimmad torskrygg serverad med rödvinssås, rökt fläsk och kantareller. Till detta ett gott potatismos smaksatt med Västerbottensost. Prova detta recept till helgen med ett. Stekt torskrygg med citronsås.


Bryn den runt om i smör till fin färg. En kokbok till dig själv eller till någon du. Servera torsken med sås, tomater och stomp. God fiskrätt med bacon som ger härlig sälta åt torsken.


I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer. Baconlindad torskrygg med potatiskross. Vill du äta mer fisk men har ont om. Den här parmesangratinerade torskryggen med pressad.


Sås till torskrygg med bacon

En gräddig sås med vitt vin. Ett gott potatismos smaksatt med dill passar alldeles utmärkt till. Vilket vin passar till pizza. Chatta med oss om mat och dryck!


Har du inget konto så kan du skapa ett nedan. Ungsbakad torskrygg med bacon i gräddig sås. Den ena med gräslök och den andra med vitlöksstekt. Fiskarhustruns torskrygg - torskrygg med bacon och.


Sås till torskrygg med bacon

Blanda salt och socker med vattnet och rör om så att det löser sig. Toppa gärna torskryggen med lite knaperstekt bacon. Man kan ju ta egentligen vilken vit fisk som helst men igår valde jag torskrygg. Vi har börjat exprimentera med torsk och denna gång fick vi till en lyckträff.


Sås till torskrygg med bacon

Mamma gillar fisk så det är extra kul att.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.