tirsdag 27. august 2019

Hela kändis sverige bakar 2019

Se hela programmet och mycket mer på TVPlay! Här delar kända svenskar med sig av sina favoritrecept och visar prov på sina bakkunskaper. Under tidspress ska de baka allt från helt.


Hela kändis - Sverige bakar. Förra året syntes han i ”Biggest loser VIP”.

Men att följa recept visar sig vara svårare än många av dem tror. I årets uppställning finns bland annat en känd skådespelare, en gladiator, en tankeläsare och enr. I årets säsong tävlar bland annat läkaren Mikael ”Doktor Mikael. Vem kommer du att heja på?


Bland årets deltagare finns en mentalist, en läkare, en stylist, enr och. S05EKändisarna tar sig an temat sötebröd och ska i paradbaket leverera två sorters bullar.


Här hittar du allt om programmet och deltagarna. Beskriv svenska kändisar som ett bakverk!

Programmet har premiär den maj kl 20. Tycker du om bakverk, desserter och sötsaker? Så hur känns det att bli tv- kändis ? Streama via din dator eller våra appar.


Prova veckor gratis - utan bindningstid! Cissi Wallins hårda ord mot TVefter Carl Adam Tillbergs medverkan - Duration: 4:41. Nu gör stjärnorna upp om vem som är bästa bagaren! Hyllningstårtor och degutmaningar.


I dagens första utmaning ska kändisarna baka kanelbullar och en längd med fyllning. Att baka på längden visar sig vara en svårare uppgift än vissa. Det är dags för semifinal och temat för dagen är småkakor och i den första utmaningen ska de kvarvarande kändisarna baka. En sjöman, en revisor, en cancerforskare och två gyminstruktörer.


Vad blir resultatet om du ställer en dansare, en musikproducent, en gladiator och en fysiker tillsammans med en massa härliga recept i ett kök? Presentation av alla deltagare i Året runt.


Mitt kök fick en intervju med den lyckliga vinnaren! Och missa inte Alexandras fantastiska.

Next Sveriges yngsta mästerkock. METER TELEVISION - A ENDEMOL SHINE NORDICS COMPANY. Kanelbullar, Napoleonbakelser, hallongrottor, svett, tårar och skratt. Ack Värmland” där han spelade.


Det låter kanske fjantigt, men. Anna från Djursdala blir tv- kändis. Vilken resa det var alltså! Vi ställde några frågor till henne om.


Nu gör kanalen två nya säsonger av programmet varav en med kändisar. Nu ska vi göra en surdegsgrund. Det är super enkelt och efter du gjort en grund kan du ha den i iv hur länge som helst.


Vi har bestämt oss för att varje vecka lägga upp. Jag gillar att kolla på bak och matlagnings program, allt ser ju så gott ut. Ja snart kommer ett till program där vi får se.


Under fyra veckor kommer de sammanlagt åtta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.