mandag 9. desember 2019

Julbord lidingö

Ombord bjuds det på traditionella julrätter och krögarnas egna favoriter. Lunch, eftermiddag eller kväll. Julbordskryssningar i skärgården. Helt en egen salong för julfesten.


Välj bland flera olika fartyg. Julens smaker i vackra valv.

Pansarbatteriet - Vaxholms Kastell. Lågpriser på hotell i Lidingö. Hitta och jämför hotellerbjudanden. Varje år i december dukar vi upp vårt traditionella, dignande julbord på herrgården.


Här njuter du utsikten över Stockholm inlopp. Scandic Foresta erbjuder julbord av högsta klass i LIDINGÖ ! Vi erbjuder alltid samma pris som restaurangen.


Här står julens alla smaker uppdukade och middagen avslutas.

Traditionellt julbord och julfest på Elfviks Gård på Lidingö. Om ni blundar och tänker Er den perfekta inramningen på ett julbord, så är ett julbord på Långängens Gård förmodligen inte långt ifrån det ni fantiserar om. DECEMBER MÅNAD SERVERAR VI ENDAST JULBORD.


Det finns fortfarande platser på lunchsittningarna! Se vår meny "Alltid på går´n" för. Julmiddag på Villa Lovik, Lidingö - Byt ut det traditionella julbordet och hitta på en aktivitet med kollegorna. Njut av en middag och baka ihop hos oss!


Om det inte finns några förslag och du. Varför inte ta tillfället i akt och boka erat julbord hos oss i år? För bokningsförfrågan mejla. Låt Vår Eventbyrå leverera ert Event!


VI KAN FIXA ITALIENSK JULBORD. RING OCH KOM FÖRBI OM MERA INFORMATION… MVH. På kvällar och helger kan Lidingö Ristorante Granduca även användas som. Välkommen till Elfviks Herrgård.


På Lidingö Saluhall ska du alltid känns dig välkommen. Vi lägger in sill, gör korv.

Saffran, ingefära och äpplen. Vill ni hyra restaurangen för privat fest så går det alldeles utmärkt. Kontakter hittar ni under "Kontakt".


Vi hjälper även gärna till med catering av alla de. Konferens, dagkonferens samt fest och bröllop på Lidingö. Vi finns på Södergarnsvägen på Lidingö.


Hit kommer du med både bil, taxi och kollektivtrafik (busshållplats Södergarnsvägen). Varmt välkommen att besöka Lidingö Golfklubb. DETTA VISSTE NI INTE OM Jon Ra.


Restaurang Bryggan i Gåshaga Marina för restaurang på Lidingö. Vi serverar en god á la carte på kvällarna och under helger och andra utvalda högtider och.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.