torsdag 12. desember 2019

Køkken og bad århus

Vi har køkken, bad og opbevaring i alle prisklasser – alle i den kendte og unikke Svane kvalitet. Køkken og badeværelse i Aarhus?


Besøg Invita i Århus og find alt i køkken, bad og garderobe til dit hjem. Gå på opdagelse i vores flotte udstilling og lad dig inspirere af det store udvalg.


HTH leverer køkken, bad og garderobe til alle typer af professionelle byggerier.

Vi kan også tilbyde et flot program. Besøg Danmarks største køkkenbutik i Aarhus, og lad dig inspirere af HTH’s store udvalg af køkkener, bad og garderobeløsninger. Boligudlejning af privat hus med eget badeværelse og køkken. Book et uforpligtende møde, eller send mig en mail.


Bestil køkkenkatalog, brochure, eller gratis indretningsforslag. Mangler du nye låger på dit køkken ? Svane, Tvis, Aubo og nettoline køkkener har vi fået flere låger som passer som standard.


Hos køkkenrenovering er vi specialister i renovering af køkken.

Oplev unikke udstillingskollektioner i vores showroom i Aarhus. Uno form har karakteristiske og originale løsninger inden for køkken, bad og garderobe. Intet er for stort og intet er for småt.


Det skal bare passe til dig. Vi er meget kvalitetsbevidste, og går op i vores arbejde. Derfor er vi den oplagte montør, når det. Skal du have lavet nyt badeværelse i Århus.


Hun har givet sit sorte Riva køkken en rå og elegant stil med rustikt. AUBOs forhandlere tilbyder gratis opmåling, udarbejdning af 3D farvetegninger samt kreativt indretningsforslag - helt uforpligtende og uden beregning.


Når du er klar til at tage hul på drømmen. Beslutningen om at forære dig selv et nyt køkken eller bad er forholdsvis let. Hos DESIGNA gør vi vores yderste.


Fliser fra Danmarks største fliseudstilling. Vi har flere forskellige fliser til både indendørs og udendørs i lækre kvalitet. Venezia stone ash og hvid.


Moderne køkken hvor gråtonet ask er kombineret med mat hvid.

Nyt køkken og bad i Århus. Overvejer du at få lavet nyt køkken og bad i din bolig i Århus, og leder du efter en dygtig og erfaren murer? Søger du nyt køkken eller bad i Århus eller i Horsens er det derfor oplagt at slå et smut.


Køb VOLA armaturer til køkken og bad online! Vi har et stort udvalg af VOLA armaturer, brusere og badetilbehør til gode priser. Line, boform Frame og boform Infinity.


Materialevalget er, og har altid været af indiskutabel høj. Søg inspiration og priser i HTH GOs online katalog, hvor du også kan læse mere om udvalgte modeller. Særdeles eftertragtet værelse i Mejlgade til leje. Værelsesgangen består af værelser hvor lejerne deler køkken, bad og gangareal med hyggelig spiseplads.


Bag badeværelsesskabets låger kan du opbevare hele familiens essentielle bad -artikler. Innovations badeværelse eller traditionelt badeværelse. Lejligheden har to store værelser, køkken og bad, og ligger v. Skt Pauls kirken på Frederikbjerg.


Vælg samme låge til både køkken, bad, soveværelse og børneværelser og skab designmæssig sammenhæng i hele hjemmet. Et badeværelse kan være hyggeligt.


Du vil komme til at dele køkken og bad med søde. Selve lejligheden er 1kvm og deles mellem. Indretning af køkken og bad er noget vi stiller større.


BILLIGE BORDPLADER TIL KØKKEN OG BAD ! PRÆCIS OPMÅLING MED LASERARM GØR KUNDEN GLAD! Kun høj kvalitet der holder!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.