tirsdag 31. desember 2019

Klarlack biltema

Beställ före 12:- Lev Nästa Dag! För övermålning av Biltema Bättringsfärg. Ger den lackerade ytan en hög finish och en överlägsen slitstyrka. OBS: Metalliclack bör alltid övermålas.


Akrylbaserad klarlack då man vill skydda ytan och färgtonen samt för extra glans och finish. Snabbtorkande med god kemikaliebeständighet.

Håller på att fräscha upp till-skolan-och-andra-ställen-cykeln. På metallicbasfärg lägger du 2k klarlack för att få en skyddande blank yta.


Klarlack kit kompletta med härdare och förtunning. Vattenburen klarlack som rekommenderas för användning på målat trä inomhus. Lacken är mycket ljus, gulnar inte och ger en slitstark, blank yta. Förpackning: Spray 5ml.


Edit: kan man lägga en riktig klarlack över biltemas ? Alltså, hur löser man problemet på ett mer långsiktigt hållbart sätt? Fråga: Läste artikel om att lacka en tank.

Var köper jag tvåkomponents klarlack som klarar bensin? Har dålig erfarenhet av Biltemas lack på. Bilfärg som 2k akrylfärg behöver inte klarlack.


Candy blandas i 1k klarlack eller genomskinlig basfärg, Flakes i 1k. Allt från högblank klarlack till matt klarlack. Jag har aldrig testat klarlacken.


Dock har just Biltemas aerosollacker rätt dåligt rykte. Om det är förtjänt eller inte vete katten, men ett original. Finns i matt,sidenmatt och högblank. Vi lagerför även klarlack för färgpistol.


Se till att snickerierna håller sig fina längre genom att lacka dem. Matt klarlack på sprayburk 2-komponent. Denna klarlack håller samma standard som vår bästa klarlack men är matt. Biltemas sprayfärg samt klarlack kan man lika gärna slänga i soptunnan.


Jag tror att det var på clas ohlson eller överskottsbolaget som jag köpte. Låt betsen torka och lägg sedan på en klarlack så får du en mycket tålig och slitstark yta. Rör om betsen ordentligt innan användning samt då och då.


Så slipper du krabba med klarlack och liknande. Jag själv kör med biltemas och det funkar prima.

För att se vårt kompletta sortiment behöver du skapa en inloggning och registrera dig som Företagskun. Dom flesta andra sprayfärger typ,ok, biltema osv är mest vatten. Biltema säljer nån klarlack som är gjord för bygge och så som även kan sprutlackeras, fungerar denna tillsammans med enamel färgen dom säljer?


Håll dammet borta, såväl på ytan som ska lackas som på intilliggande ytor, golvet eller marken. Spraylack - Blank, halvblank eller matt - Montana - 4ml. Men hur ska man göra egentligen?


Jag "dimmade" först på lite.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.