onsdag 25. desember 2019

Klarlack spray

Beställ före 12:- Lev Nästa Dag! Akrylbaserad klarlack då man vill skydda ytan och färgtonen samt för extra glans och finish. Snabbtorkande med god kemikaliebeständighet. Din självklara leverantör av sprayprodukter med personlig service!


Vi tillhandahåller ett fullbrett proffs sortiment inom sprayfärg! Läs mer om våra lackspray på vår hemsida!

Transparent klarlack med UV-skydd. Bör appliceras ovanpå drev- och motorfärger för ökat skyd djup och lyster. Klarlacker av hög kvalite i både spray och lösvikt.


Allt från högblank klarlack till matt klarlack. K klarlack spray 400ml Prosol Finns som blank eller matt. Tvåkomponent klarlack med mycket hög reptålighet, fuktbeständighet och kemikalieresistens. Förpackning: Spray 4ml.


På metallicbasfärg lägger du 2k klarlack för att få en skyddande blank yta.

Stort utbud av sprayfärg och sprayprodukter. Varför handla och bli kund hos Swedol? Hos marknadsledande Swedol kan proffsen inom bygg, entreprenad, åkeri- och industrisektorn - och. I SprayMax-sorttimentet finns produkterna.


Lägg till i önskelistan 2K-HS klarlack CC9. Sveriges största återförsäljare av klarlack och sprayfärg och spraylack med supersnabba leveranser. På Skapamer finner du ett mycket stort urval av billig sprayfärg, bland annat vanlig spraylack i ett mycket stort antal färger, klarlack-spray, metallic-färg.


Alla färger i lager Skickar varje dag Brett. Målade en baklucka invändigt och använde volvos klarlack på spray funkade bra och blev en fin yta. Sidenmatt spraylack som kan användas på lackade ytor och laminat.


Man aktiverar härdaren i botten på burken när man skall använda den. Spraylack, klar lack som ger en skyddande yta på de flesta material, t. Kan användas för både inom- och utomhusbruk. När man ska behandla olika typer av ytor är det alltid självklart väldigt viktigt att man väljer rätt medel för att det ska bli ett så bra och hållbart. Denna webbplats använder cookies och annan teknik för analys och riktad annonsering.


Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta användande. PP Spraylack är en mycket slagtålick spraylack som är lämplig för metall, trä och de flesta hårda plaster.


Isotrol Grund finns även som spray.

Produktblad – Säkerhetsdatablad. Edding spray klarlack, ger en skyddande yta, gulnar ej. AC-webbutik, filspridning och vår bildbank. Du kan använda ditt gamla lösenord för att logga in i butiken.


Extremt reptålig 2-komponents matt klarlack idealisk för motorcykelns bensintank, fälgar och andra utsatta ytor där du vill ge lacken en matt och tålig yta. En bra klarlack för mindre träarbeten på t. Jag har alltid kört med vanlig 1k klarlack jag köper på jula Den är bra av anledningar den ger bra resultat och har den nya platt munstycket som gör en bred.


Utmärkt skydd på stålfälgar. Kan även användas på andra metaller, trä, betong, glas, många pl. Med härdare som gör att den blir lika.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.