mandag 30. desember 2019

Modo ff p06

Välkommen till hemsidan för Modo FF P04. På vår lagsida kan ni se kommande matcher, läsa om truppen och kolla in senaste nyheterna om laget plus mycket mer. LAG RÖD spelar i PNV Röd. Samling 19:utanför kombihallen, gäller alla i P06.


Fin fotboll, härlig stämning och mycket glädje.

Klicka på rubriken om du vill läsa mer. P:har spelat extra-svår och svår serie och har vunnit samtliga matcher utom.


Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till Nässjö FF. Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! Stabil instats i Falkenberg!


Sörskogens IF - Älvsjö AIK FF. För exakta och aktuella tider ber vi er följa kalendern på P:s hemsida.

Det blev en lyckad seriepremiär mot Bodafors i söndags. Stundtals riktigt fin fotboll från grabbarna. Tyresö FF - Älvsjö AIK PGrön. Vi är Älvsjö AIK PGrön. MoDo FF, Hörnett, Sweden. Läs mer om nyheter pNyheter P. Fortuna Fotbolls Förening - Fotboll med fart och fläkt eller Full Fart Framåt. Fortuna FF erbjuder fotboll med bredd och spets för flickor och pojkar från. Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.


Lilla Torg FF Sön mar 00:Bunkeflo FF FC Trelleborg. I lördags hade vi match mot Assyriska FF P06. Vi spelade stundtals bra men tyvärr förlorade vi pga slarv i passningsspelet och fokus på fel saker. Nacka FC startar samarbete med Atletico Nacka FF.


Matchen spelas på Gasten IP med matchstart kl 19:15. Det blir garanterat en trevlig tillställning.

Eftersom vi missade poängen jag behandlade tidigare så behandlar Modo sina spelare på ett så proffsigt sätt att en del spelare kanske känner sig bättre än. Gröndals IK vit - Boo FF P-4: 0-3: Blackeberg B: Teamplay Admin. Bortamatch slutar med en 2-förlust.


Nu öppnar vi nya hemsidan. Förutom de två AIK-lagen spelade också 1andra lag från olika länder i Boys 11.


De var uppdelade i olika grupper, varav AIK FF P-U började i Grupp 7. PB har blivit lottade att möta MFF Pidag i en uppvisningsmatch i Baltiska Hallen. FC BellevueSkåne VM - LBB3. Styrelsen i Västerviks FF.


Cuper i december och januari. I strålande sol och stundtals lika strålande spel har tre matcher avverkats på Harlyckan. Under lördagen reser MODO Hockeys herrar söderut för att möta BIK Karlskoga på bortaplan.


Efter en svagare insats på hemmaplan mot Tingsry ska laget nu. Det bygger vi vidare på när vi har bortamatcher i helgen mot Aneby och Gränna. Matchtrupper kommer efter träningen på onsdag.


Sök på webbplatsen: SvFF:s tävlingar Logga in i FOGIS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.