søndag 26. januar 2020

Krönplatta mur

Vi har ett brett utbud till bra priser. Iglo från St Eriks är ett mursystem för vertikala, dubbelsidiga murar. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. En mur i enkel, stram design.


Flisby har ett stort sortiment av murar i betong och natursten. Som avslutning på mur och pelare läggs motsvarande valmade täckplatta.

Fronten är slät och rak med en tydligt markerad fasning. Stenplattor marksten murar natursten för alla behov. Passar till Rubin som är en dubbelsidig mur med en knäckt naturstenslik yta och den nya muren som heter Onyx. Murar i betong eller natursten optimerar din tomts förutsättningar.


Låsklackarna på blockets baksida ger muren stadga och således behövs inget murbruk eller andra. Lättbyggda IGLO kombineras med pelare. IGLO är ett mursystem med ihåliga block och pelarstenar för vertikala, dubbelsidiga murar.


Blocken har en stark låsning.

Boston antik slutsten mur 150x200x1mm. Brilliant murblock krönplatta 435x300xmm. En strikt dubbelsidig mur med skarpa kanter som ger ett elegant intryck. Tillsammans med armering och ifyllning kan.


Samma byggprincip som Knäckt Mur Stor. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Residence Plus är en dubbelsidig knäckt mursten som används för att bygga fristående murar. Det finns ett stor antal tillbehör som passar.


Förr i tiden byggdes murar för att stänga människor ute. Idag byggs murar istället för att utsmycka trädgården, rama in ditt hem och trädgårdens planeringsytor. Här hittar du mursten, block, hörnsten, trappblock, pelare, ändblock med mera.


Mursten Topaz från S:t Eriks är ett lätthanterligt T-format murblock med många användningsområden. Rubin kan byggas både som fristående mur och som stödmur. Alltid bra priser på Murar hos XLhemma. Framtagen till Knäckt Mur Stor men passar som.


Re: Lite billigare alternativ till mur ? Den är avsedd att användas för mindre murar i trädgårdar eller parkmiljöer. Bygg en exklusiv mur med Iglo.

S:T ERIKS Topaz krönplatta pelare naturgrå. S:t Eriks erbjuder ett stort sortiment av mursten, marksten, takpannor och plattor. Ska du lägga en grusgång, uteplats eller praktisk garageuppfart? Krönplatta S:t Eriks Topaz är en flexibel krönplatta att lägga på murar.


Muren kan också behöva ett fundament på frostfri mark för att markens rörelse inte ska orsaka sättningar. BILLIGA frakter i hela landet! Fynda Sten Mur billigt här!


Så att du kan känna dig trygg med att just din mur kommer hålla i många år. Plattan har en klippt framkant precis som Briljantblocket. Murblock för användning vid bygge av mur. Muren har även, passbit, hörnblock, krönplatta och trappblock.


Välkommen till ett stort urval och mycket inspiration I vår stenbutik finner ni Malmös största utbud av marksten och murar. Betongprodukter ifrån alla de ledande.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.