onsdag 5. februar 2020

Konferens lidingö

Vi är er trygga arangör av företagsresor. Boka konferensresa till Prag. Vi har flera billiga erbjudanden. Alltid prisgaranti med lägst pris på webben.


Strålande havsutsikt, konferens i eget hus, vinfabrik, matlagning med kock.

Har du behov av en konferensanläggning på LIdingö väl anpassad för en effektiv konferens i Stockholm? Hos oss på anordnar du med. Konferensanläggning på Lidingö min från Stockholm. På Blue Hotel finns alla förutsättningar för en lyckad konferens.


Vår mötesanläggning har inte bara storslagna omgivningar, utan är även byggd och designad. De bästa konferensnanläggningarna i Lidingö hittar du här! Här kan ni boka konferenser.


Extra MötesVagans på Högberga Gård.

Villa Lovik - ett konferenshotell på Lidingö som ger dig en känsla av skärgård och lantliv endast minuter från Stockholms City. Jämför erbjudanden för Villa Brevik, Lidingö från 1Bokningssidor! En guide till möten och konferensanläggningar på Lidingö.


För de som bokar konferens och tar hand företagets möten finns ett stort antal konferensanläggningar. Många kommer till Lovik bara för atmosfärens skull men vill du krydda ditt besök lite extra har vi en mängd aktiviteter att välja på. Bosön passar såväl konferenser och utbildningar till aktivitetsdagar och kickoff. Stockholm city, på Lidingös vackraste udde, ligger Rönneberga.


Beläget på Lidingö, endast min från Stockholms city finner du idrottens. Inspirerande konferenser i unik skärgårdsmilj. Nära stan men ändå med skärgården inpå knuten. Beläget högt uppe på klippor på Lidingö med storslagen utsikt.


Håll möten i den gamla borgdelen eller ordna event i slottstornet. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu!


Enkel och säker bokning online.

Spara upp till 75% på boende. Topp-priser när du bokar online! Längst ut på Lidingö, på en egen udde omgiven av havet, tar Blue Hotel emot konferensdeltagare, weekendbesökare och SPA-gäster. Här arrangerar vi konferenser.


Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti. Erbjudanden för konferenser. Svenska Möten har konferensanläggningar över hela Sverige. Vill du konferera i Lidingö har vi följande anläggningar att erbjuda.


Välkomna till vår nyrenoverade konferens. På övervåningen ligger de vackra konferensrummen med sin höga takhöj stuckaturer och kakelugnar bevarade.


Här finns det plats för deltagare i. Passa på att boka in vinterns konferens, utbildning eller kick-off till specialpris under vissa utvalda veckor!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.