onsdag 5. februar 2020

Köpa okantat virke

Köpa okantat virke

Virke i specialsågade dimensioner och längder. Det finns stora fördelar att välja okantade varor framför kantade. Täta årsringar med hög kärnandel ger hårt och bra virke. För okantat virke gäller att bredden mäts mitt.


Att tänka på när du köper massivträ och skivor Kantat virke har ett rektangulärt tvärsnitt. Vi tillverkar året runt sågat virke av lövträd med mycket hög kvalitet för producenter av möbel, parkett, fönster. Jag har blivit erbjuden att köpa en relativt stor mängd virke, det verkar i till största del vara fågelbär(körsbär).


Okantat virke – Endast flatsidorna är sågade. Originalsågat virke – Uttaget ur stocken: Plank – I regel minst mm. Med sågat virke får du ett råare utseende på din konstruktion. Allt virke säljs i önskade mängder från små klossar till flera.


Färskt skurna okantade brädor av ek. Vårt virke kommer från Svealand. Säljs på uppdrag av ett företag.


Dimensionerna skiljer sig mellan träslagen, men standard är i m. Satt och fundera på vad skillnaden är att ta okantat virke ur stockarna i jämförelse med kantat? Jag har provat å sågat lite grovt kantat regelvirke med.


Behöver du virke till ditt byggjobb eller renovering? Vi på K-rauta erbjuder paneler, tryckimpregnerat virke. Prisvärt och snabbt att köpa online. Min erfarenhet av att ha handlat allt från reglar av Gran till okantad Mahogny är att plankorna i samma hylla kan väga mycket olika.


Köpa okantat virke

Tror du helt enkelt får åka. Tryckimpregnerat okantat virke. Ramen rör sig upp och ner i halvmeterhöga slag och sågar upp hela stocken i plankor och brädor i okantat. Fyll i namn på virket du önskar.


Köpa okantat virke

Efter många års erfarenhet av att köpa in sibirisk lärk från Sibirien har vi hittat de. Normal leveranstid inom detta 1-dagar.


Om du vill veta leveranskostnaden kontakta oss via telefon eller mail. Okantad Björk Andra har även tittat p å…. Vill du kasta ditt påbörjade meddelande?


Vi säljer virke till både företag och privatpersoner. Men då jag använder virket till olika former så vill jag ofta ha det okantat. Lärk sidobräda okantad : mm: LÖNN AMERIKANSK. LÖNN AMERIKANSK: DIMENSION: Lönn Prima: mm: Lönn Prima: mm: Lönn Prima: mm: Lönn Prima: mm: MERBAU.


Beställ allt inom Virke m. Majoriteten av virket vi köper förädlas dock i vår egen industri, vilket ger en säker avsättning för virket. Jag tänkte bygga bordsskiva till köksbord och vardagsrumsbord men sedan köpa. Då är det bra att veta att du hos oss alltid kan kapa upp ditt virke i de längder du behöver och vill ha det.


Taklist Svanhals 15x56mm Vit. Här har vi alltid torkat virke i lager för snabb leverans. Det kan vara: hustimmer, takåsar, vildmarkspanel, bräder och plank. En specialitet är vår trästege.


Kundvagn st Totalt kr. Logga in för att hämta en sparad kundvagn. Sök produkt, tjänst, företag, person.


Istället för att ta död på svamp skapar Organowood en fysisk barriär som hindrar svampen från att kalasa på virket. Sverige Västra Götalands Län Borås.


Det har aldrig varit enklare att köpa och sälja virke ! På Virkesbörsen köper och säljer du virke med några enkla klick.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.