torsdag 13. februar 2020

Krokar badrum

All heminredning på ett och samma ställe. Flexibla leveranser och returer. Snabb leverans och fri retur!


Våra handdukshängare hjälper dig att göra det mesta av ditt utrymme i badrummet på ett praktiskt och. K-rauta erbjuder badrumsmattor, handtag, toalettpappers-hållare, krokar, handduksstång och många fler badrumstillbehör av hög kvalitet från en mängd rejäla.


För att få en riktigt bra ordning i badrummet behöver du ha ett antal badrumskrokar för dina handdukar.

Det kan också vara andra beslag så som hållare till. Hos oss hittar du snygga och rejäla galgar och krokar till låga priser.


Vi har allt från byxhängare till jackkrokar i många olika utföranden. Hängare och krokar i massor Något av det enklaste du kan göra för att hålla ordning är att sätta upp tillräckligt med klädkrokar och hängare. Välj mellan olika krokar, knoppar. Till din entré hittar du husnummer, ringklockor och portklappar, och till ditt badrum en mängd badrumstillbehör.


Svårt att hitta några trevliga krokar som passar just er? Vi har krokar i alla möjliga olika utseeenden, storlekar och färger för era behov!


Med krokar och hängare skapar du enkelt ordning och reda.

Varför inte kombinera detta. Krokar och klädhängare från varumärken som Åhléns och Maze. Tusentals hemförbättringar från välkända varumärken till ditt hem! Dörrhängare krokhängare krokar vit smide rosor antik stil shabby chic lantlig.


Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för krokar badrum. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder. Stort utbud av krokar och hängare i lager. Leveranstid 1-dagar och fri retur!


Prisvärda krokar i olika varianter och monteringsalternativ. Till exempel självhäftande eller med sugkoppsfäste. Hatt- och rockkrok av polerad mässing med extra avlastning för att skona rocken.


Välj Svenssons i Lammhult när du letar efter krokar och hängare till tavlor och kläder. Vi har ett av Sveriges största sortiment av krokar och hängare. En krok på handdukstorken ger enkel. Det är med dina badrumstillbehör som du kan skapa ett badrum för just dig och din familj och som svarar upp mot de.


Ett enkelt sätt att få ordning i hallen eller badrummet är att sätta upp tillräckligt många krokar och hängare. Knoppar och krokar i olika modeller och färger av glas, zink, trä, plåt, porslin m. DRY Gör livet i ditt badrum ännu mer njutbart!


Handdukstorkar i polerat rostfritt stål.

Med praktiska tillbehör som krokar och klädhängare. På Boligheter väljer vi ut våra varumärken med stor omsorg och noggrannhet för att passa våra kunder.


Sortimentet består av möbler och inredningsdetaljer av. Specialbeslag har stängt alla helgdagar och i vissa fall dagen innan helgdag såsom midsommarafton. Det viktigaste badrumstillbehöret i ett badrum är för många spegeln. Den stora spegeln vid handfatet kan limmas eller hängas fast på krok.


Tänk till lite när du väljer krokar och hängare, det kan bli detaljen som gör rummet. Förvara snyggt med väl utvalda krokar och hängare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.