onsdag 19. februar 2020

Matiga sallader till buffe

Stora sallader till buffén. En fräsch sallad i härliga färger är en bra stomme på buffébordet. Bland annat med kyckling, skaldjur och bönor.


Här har vi samlat av våra populäraste matiga, mättande och näringspackade sallader. Gör sallad till huvudrätt med våra läckra recept!

Allt från sallad Niçoise, fransk potatissallad och melonsallad - här har vi härliga recept på både lättare och matigare sallader. Salladsbuffé är perfekt för den som vill tänka på vad man stoppar i sig. Bjud på lyxiga och matiga sallader som passar till fest.


Här hittar du recepet på olika sallader som passar. Fräsch pastasalla god dressing, knapriga krutonger och allt annat du behöver för. Matiga sallader till grillat eller stekt.


Vackra att titta på och mättande goda i magen!

När det är sådant här härligt väder finns det ingen bättre mat än matiga sallader - perfekta att ta med och äta i det gröna! En god sallad kan både fungera som måltid och tillbehör. Gör en matig pastasallad till lunch eller en fräsch grönsallad till kött och grillat. Bästa recepten på pastasallader med bland annat kyckling och pesto.


Pastasallad är enkelt att göra och passar perfekt till buffén, picknicken och lunchlådan! Info för sallader till buffe. Få resultat från sökmotorer i en! Denna supermix från Paulúns är en perfekt grund för matiga sallader och innehåller.


Här om dagen åt jag en sallad till lunch och på sidan om serverades. Vi du ha matiga sallader ? Då rekommenderar vi någon pastasallad eller varför inte lägga till lite Bulgur? Alla sallader erbjuds med tillägg av.


Ja, det går verkligen att bli ordentligt mätt på en "nyttig" sallad. Sallad till middag behöver varken vara tråkigt eller leda till kylskåpsspring senare på kvällen.


Den här matiga salladen med quinoa, bacon och. Sallad som huvudrätt funkar jättebra om du väljer lyxiga ingredienser och serverar ett gott bröd till.

Här är dietistens Mia Troberg Elonqs på Tasteline favoriter. Buffémat för de flesta fester och kalas. Recept och smarta tips för göd mat åt många!


Varma dagar passar matiga sallader utmärkt. En färggla vacker och smakrik couscoussallad med granatäpple. Här är superläckra recept på enkla och goda sallader.


Gott till grillat eller på buffén. Ett alternativ är att göra en stor Caesarsallad. Salladen har blivit en klassiker över hela världen. Vi levererar till hela Storstockholm dagar i veckan.


Vårt löfte är att leverera matiga sallader till jobbet, eller där du befinner dig i Uppsala. Då passar en enklare buffé med populära smaker och färre rätter, gärna kyckling och matiga sallader.


Lenas receptbok Till min familj, mina vänner och andra som vill äta GLUTENFRITT, SOCKERFRITT med få men BRA KOLHYDRATER. Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.