onsdag 26. februar 2020

Modo ff p04

Välkommen till hemsidan för Modo FF P04. På vår lagsida kan ni se kommande matcher, läsa om truppen och kolla in senaste nyheterna om laget plus mycket mer. I menyn till vänster finner du allt du behöver veta om Malmö FF P04. Calle har ju aviserat att han inte kommer att fortsätts som ledare i VFF P04.


Fortuna FF erbjuder fotboll med bredd och spets för flickor och pojkar från knattar till Oldboys. AIK FF Svart - Fittja IF 1. PUTV är ett utvecklingslag som samarbetar med Uoch PUTV GV.


Detta är en fan sida för alla de som stöttar och hejar på Malmö FF P04. Håll musen över "gillar" och klicka på ta emot aviseringar.


Här kommer vi att publicera nyheter, information och annat som kan vara bra att veta. Kika in då och då för att inte missa något.


Nya U startades upp för ett par månader sedan med spelare från fd ÖT Smygehuks FF som ej fick ihop lag varje gång och tog då. Kallelser till DL-internmatcher för pSamlingstid för samtliga matcher är ombytta och klara för matchspel 17. Medtag matchutrustning, så.


IF Löddes P-trupp består av cirka killar som gillar att spela fotboll och ha roligt. Dags att handla julklappar - denna vecka för 2. Passa på - gäller också föreningskläder. Glöm inte att registrera ert Intersport-kort på Boo FF.


Första passet på BlackBull. Kanske lite träningsvärk i morgon. Vi är ett gäng glada killar som gillar att spela fotboll! Information om uppgifter i samband med årets hemmamatcher för P04.


Filen ligger även under Dokument. Beskrivning av rollerna och fördelning. FF ( P) - Hovås Billdal IF ( P) - 31. Härlanda Park Konstgräs: Qviding FIF Vinröd - Älvsborg FF Bl.


Seger med 3-och en bra inledning på DM och framförallt ett gott tecken på att framtiden ser ljus ut för Kulladals FF P04. Försäsongen har dragit igång på ett fint sätt för Pmed fin träningsnärvaro samt vinst i alla matcher hittills. Ninmar Danho Assyriska FF PToTheWild. ALLA är välkomna att träna med P -04!


Cuponline, online cupsystem. Fortuna Fotbolls Förening - Fotboll med fart och fläkt eller Full Fart Framåt. Hörby FF - Staffanstorp United FC Ungdom svart.


Det blev en lyckat turnering för Hammarby PAkademi i ett soligt Skanör Falsterbo. Bajen ställdes inledningsvis mot BK Häcken, Kalmar FF. Under denna länken kan alla läsa vilka rekommendationer som Skånes FF har för föräldrar till fotbollspelande barn och.


FC Trelleborg Poch P0. Hemsidor för lag och föreningar. Skaffa en lagsida till ditt lag eller en klubbsida till din förening.


Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Nu efter cuperna kommer vi att dra ner på träningen lite och i december kommer vi bara att träna på måndagar och lördagar. Var snäll och lämna in dom på kansliet så fort som möjligt så att vi kan börja inventera inför nästa säsong. Träningarna i Årsta FF för barn 5-år leds av föreningens utbildade fotbollsinstruktörer.


Eftersom vi missade poängen jag behandlade tidigare så behandlar Modo sina spelare på ett så proffsigt sätt att en del spelare kanske känner sig bättre än. Under lördagen reser MODO Hockeys herrar söderut för att möta BIK Karlskoga på bortaplan.


Efter en svagare insats på hemmaplan mot Tingsry ska laget nu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.