mandag 27. april 2020

Paj med soltorkad tomat och ruccola

Rucola och marinerade soltorkade tomater trivs bra ihop i paj. En ljuvligt god paj med medelhavssmak. Vispa ihop ägg, riven parmesanost, msk vatten och krm peppar i en bunke.


Nagga med en gaffel och låt vila i kylen i ca 30. Charmerande små pastejer med soltorkade tomater, rucolasalla crème fraiche och riven lagrad ost.


En storfavorit på buffébordet, eller en liten aptitretare innan.

Skapa en ny samling (max tecken): Spara till din samling. Recept paj med parmaskinka, soltorkade tomater och mozzarella. Pajdeg 1g smör dl vetemjöl msk kallt vatten. Paj soltorkade tomater recept, här hittar du Paj soltorkade tomater recept, t. Kycklingpaj med parmaskinka och soltorkade tomater Pastasallad med ruccola.


Den här pajen gjorde jag som små portionspajer och tog med till jobbets sommarfest. Söker du inspiration inför middagen?


Vad sägs om en italiensk paj, med massor av smak av oliver och soltorkade tomater ? Jag var nästan helt säker på att jag hade skrivit om den här pajen innan men så letar jag och hittar den ingenstans.

Quiche utan pajskal med ost, soltorkade tomater och bacon är ett recept på paj utan pajskal som passar fint till kräftskiva, buffé och fest. Gårdagens matiga ruccola - och tomatpaj, räcker även till mig denna kväll. Imorse hann jag inte med något blogginlägg som ni kanske observerade. Recept med soltorkade tomater som huvudingrediens eller passande.


Köttfärsspetten med krämig fetaost och smakrika soltorkade tomater. Paj med soltorkad tomat och ost. Festlig paj med klassiska. Köpte hem fina ljuslyktor från märket Miljögården på Bromma Blocks.


Jag har några vänner som är vegetarianer så det var anledningen till. Du lagar den enkelt och den passar lika fint till lunch, middag eller på en picknick med vännerna.


Den här frestande sojafärspajen med soltorkade tomater, oliver och rosmarin kommer att få alla på fall. Strö gärna över lite pepprig ruccola precis före. Spenatpaj med fetaost är en mycket god paj där den salta fetaosten passar bra ihop med spenaten.


Hemgjord paj med filodeg och. Hon förklarade att en av hennes vänner hade keliaki och att hon skulle bjuda henne på paj och ville. Glutenfri tomat - och mozzarellapaj med rucola. Det här är en paj med en lite magrare pajdeg.


Potatissallad med fetaost och soltorkade tomater. Det fina med sallader är att man kan blanda i lite allt möjligt och detsamma gäller potatissallader.

Krydda med salt och peppar. Dela körsbärstomater i halvor och grovhacka rucola. Finhacka soltorkade tomater eller mixa grovt och rör i crème fraiche och vitlök.


Pajskal 3dl vetemjöl 125g smör msk kallt vatten Hacka samman mjöl och kylskåpskallt smör. Tomat o mozzarella paj Denna är smaskig! Fläskfilégratäng med pesto och soltorkade tomater. Gör en ruccola bäd lägg upp tomaterna.


Till den här pajen behövs ingen pajform eller förgräddning. Degen viks upp över kanterna och håller fyllningen på plats. Recept på goda minipajer med fetaost, tomat, soltorkade tomater och basilika. Perfekt på en buffé eller på en picknick.


Enkelt och snabbt att fixa till! Såklart är även olivolja, basilika, soltorkade tomater och oliver stapelvara i mina skåp. Siris bästa ostpaj med vällagrad ost, karamelliserad lök och soltorkade tomater.


Det blir en riktigt härlig umamismak på pajen ! Ruccolapaj med soltorkade tomater dl vetemjöl. Den där pajen kommer garanterat att göra succe!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.