mandag 27. april 2020

Paj soltorkade tomater mozzarella

Recept paj med parmaskinka, soltorkade tomater och mozzarella. Pajdeg 1g smör dl vetemjöl msk kallt vatten. Festlig paj med klassiska italienska smaker som mozzarella, parmesan, tomat och basilika. För fler inspirerande recept från Zeta, klicka här!


Pastasnurror med mozzarella och soltorkade tomater. En ljuvligt god paj med medelhavssmak.

Paj med mozzarella och körsbärstomater. Servera strimlad paprika till. Söker du inspiration inför middagen?


Vad sägs om en italiensk paj, med massor av smak av oliver och soltorkade tomater ? Pajskal: 125g smör dl dinkelmjöl 2-msk vatten tsk salt. Pajfyllning: 125g mozzarella 150g fetaost röd lök bitar soltorkade tomater dl kärnfria.


Rucola och marinerade soltorkade tomater trivs bra ihop i paj. Tomat o mozzarella paj Denna är smaskig!

Lägg tomaterna på pajen och garnera med lite extra basilika. Pajskal 3dl vetemjöl 125g smör msk kallt vatten Hacka samman mjöl och kylskåpskallt smör. En smakrik paj med skal av. Chutney med ljuvliga smaker av soltorkade tomater.


Denna paj är god att äta som den är med bara en sallad till. Broccolipaj smaksatt med fetaost, mozzarella och soltorkade tomater. Kan serveras varm eller kall.


Gärna med en grönsallad och tomatsallad till. Riktigt läcker tomatsås med soltorkad tomat och mozzarella. Såsen är krämig, full med smaker och enkel att laga.


Det funkar även jättebra att göra såsen utan. Och lagade en ruskigt god paj. Låt sjuda upp och sist vänder du ner oliver och strimlade soltorkade tomater. En stor paj med smakrika tomater och mozarella som räcker till många.


Hacka de soltorkade tomaterna och strössla ut dem jämt fördelat. Vänd ner kyckling, parmaskinka, soltorkade tomater och salvia.


Soltorkade och färska tomater, basilika, mozarella och pinjenötter.

Både paj och pizza tycker jag smakar bäst ljummen! Här är en riktigt god ostpaj med italienska smaker! Också gott att skära i småbitar. Skiva tomaterna och mozzarellan och varva dem i pajskalet.


Grädda pajen i 225° i cirka minuter. Häll hälften av blandningen över pajdegen, fördela körsbärstomater, soltorkade tomater i strimlor, mozzarella. Minipajer med ricottaost, spenat och soltorkade tomater som passar alla smaklökar. Recept från boken Systrarna Eisenmans mingelmat.


Detta recept på potatispaj med feta och soltorkade tomater är så gott! God paj som tillbehör och till Buff. En fyllig mozarellapaj med soltorkade tomater, pesto och Italiensk prosciutto. Varva tomat och mozzarella på pajen och toppa med basilika.


Mozzarellabiffar med soltorkad tomat och basilika blev gårdagens middag när vi hade några vänner över på besök. De är otroligt goda och väldigt enkla att göra! Supergod kycklinggratäng med mozarella och pinjenötter.


Det här är en paj med en lite magrare pajdeg. Mozzarella har en självklar plats i det italienska köket och en ny svensk favorit. Här hittar du utsökta recept med mozzarella.


Baconinlindad kycklingfilé, fylld med mozzarella, oliver, basilika och soltorkade tomater, åhhh så gott! Efter att jag lindat in den fyllda.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.