tirsdag 26. mai 2020

Romsås till varmrökt lax

Varmrökt lax med romsås med kokt potatis och citron. Förslag på tillbehör är sallad med babyspenat, cocktailtomater samt avokado. En god enkel sommarlunch eller. Passar perfekt till fisk och skaldjur.


Lax i ugn med rotfrukter och getostkräm Mitt Kök min.

Lättlagat recept på varmrökt lax toppad med romsås som serveras till härligt smakrika basilikapotatisar. Skär laxfilé i snygga kuber och servera laxen med romsås. Romsåsen kan du göra någon dag innan.


Ställ kallt till servering och rör då ner forellrom eller stenbitsrom. En kall romsås är ett måste till många recept med fisk! Detta recept är okomplicerat och riktigt gott, prova själv!


Jättegod romsås att ha till laxen ! Har du missat mors dag i dag?

Ut på stan och köp en bit varmrökt lax och servera den med örtkryddad romsås och god potatis. Ett vitt medelfylligt vin som ekfatslagrad Chardonnay eller lageröl passar till laxen.


Tyvärr har jag inga vegetariska på lager denna veckan. Men kan varmt rekommendera den till er. Ugnsstekt lax som tillagas tills den blir underbart mör passar utmärkt ihop med en krämig romsås. Recept på sås till lax - till lax passar det lika bra med kall som varm sås.


Bjud på härlig lax med romsås till middag. En perfekt vardagsrätt där laxen sköter sig själv i ugnen samtidigt som potatisen kokar. I det här receptet gör du.


Letar efter en sås med-känsla till varmrökt lax. Har så dålig fantasi och vill inte ha någon gräddfilsbaserad romsås eller örtagårdssås utan något mer. Såser som lyfter laxen till oanade höjder och som är enkla att lyckas med. Krämig romsås till grillad lax.


Superenkelt och gott recept på Laxfilé med romsås och kokt. Går bra med både fryst eller färsk lax. Kommentarer till Laxfilé med romsås.


Jag ska bjuda på varmrökt lax med en sås gjord på gräddfil, dill, gräslök och rom.

Kan ni tipsa om några viner som skulle kunna passa till, prisklass ca. Vänta till det slutar fräsa. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av.


Serverad med kall ört och romsås blir pajen garanterat en dundersuccé. Jag gjorde den på rester av påskens varmrökta lax. Vilket vin passar till pizza, tacos eller vilken öl till pulled pork? I vår tjänst Vad passar till, får du dryckestips till över 5maträtter.


Någon som möjligen har tips gällande vin till varmrökt lax ? Men det är tillbehören som höjer den här rätten. Allt om Mat:s vinexperter tipsar om godaste vinerna till lax – både vitt och rött vin.


Därför ska ni ikväll få det enkla receptet på en kall hjortronsås att äta till varmrökt lax, oberoende om ni rökt den själva eller köpt den i affären.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.