torsdag 28. mai 2020

Ruccolapesto ica

En god och hemlagad pesto är riktigt gott och passar såväl till pastan som till sommarens grillmat. Här finner du lite annorlunda recept.


Den fina vita fisken serveras med en variant på den italienska peston. I denna är det ruccola, olivolja och solroskärnor som mixas och resultatet blir en klargrön.


Veckans rabattips från mig: gör en god ruccolapesto ! Den är lite skarpare i smaken än en traditionell basilikapesto, och den rostade smaken från pumpakärnorna.

En underbart god pasta-pesto med en nordisk twist. Den knallgröna peston är gjord på nötiga mandlar, söta ärtor, pepprig ruccola och riven ost. Pasta med halloumi, rotfrukter och ruccolapesto (7) Vegetarisk pasta med medelhavssmaker!


Utgå från de rotfrukter du har hemma när du gör denna smakrika middag. Den nötfria ruccolapeston blir härligt grön och passar utmärkt med saftig sockersaltad lax. Bjud på spaghetti med hemgjord broccoli- och ruccolapesto.


Här får peston smak av parmesan, mandel och pressad vitlök. Njut av denna pastarätt med söta tomater. Den peppriga smaken är god i sallader, på pizza och i många maträtter.

Alla våra ruccolarecept finns här! Här hittar du färskostar med ett brett användningsområde som ingrediens i desserter, sallader, ugnsrätter och bas i kalla röror. Nu firar ICA 1år och det firar vi med fantastiska priser och tårta! Kom in och smaka på en god ruccolapesto, häng med Mimmi.


Här har vi samlat matinspiration, kunskap och affärsutveckling för dig som har mat som yrke. Här kan du också beställa Arla-produkter.


Från och med onsdag och en vecka fram har vi ICA -studenter fin rabatt på krossade tomater. ICA Supermarket Södra station. Rostade rotfrukter med stekt lax och ruccolapesto.


Ica och Coop’s recepttidningar trillar ner i brevlådan? Jag älskar att sitta och bläddra i en mattidning för att. ICA Karlaplan, Stockholm: Har fått 4. Vi köper ofta stora påsar med ruccola och om vi inte hinner äta upp allt så gör jag ruccolapesto. Recept på lättlagad mat från matprogram och kokböcker.


Jag gör likadant som en vanlig pesto med basilika men. Ingredienser för ingredienser. Förenkla din vardag med veckomenyer komponerade av våra duktiga medarbetare. Besök Tasteline redan idag!


Ruccolapesto kommentar Moa.

Vi provade ett nytt tillbehör till fisken: ruccolapesto - jättegott! Barnen däremot inte ha den. Den var lite stark, så det kan ha varit det. Jag väljer att hämta min kasse på mitt närmsta Ica Maxi, eftersom hemleverans kostar så mycket extra.


Toskanska köttbullar med tomatsås. Lasagne med kyckling, vin, parmesan, dragon och salladslök. Grönsallad med tryffel dressing. Hittade ett sjukt gott recept hos ICA på blomkålssoppa.


Häll upp ruccolapesto på ren glasburk eller lägg i skål och servera direkt. Nu senast i Toscana serverades pistagepesto till pasta – riktigt.


Finns so m färsk krydda i många Ica -butiker och som plsntor på Granngården.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.