mandag 18. mai 2020

Skeppsgossen bistro verkö

Skeppsgossen bistro verkö

SKEPPSGOSSEN – Smakupplevelser utöver det vanliga! Verkö i Karlskronas skärgård. I Marinmuseum på ön Stumholmen i det vackra Karlskrona hittar du oss. Med havet som fasad kan du drömma dig bort under en.


Näst ut är ABB:s lunchrestaurang. Skeppsgossen fortsätter att växa till sig. De kan nog locka folk utifrån också. Klicka på flaskan eller namnet för att få reda på mer om vår fantastiska öl!


Julbor lunch eller bistro. Lunchrestaurang med god och vällagad husmanskost. Fördelningen i styrelsen är 5% män (1), 5% kvinnor (1). Ansvarig är Camilla Rosengren år.


Café Gräddhylla Bastionsgatan. Mycket trevligt ställe, suveränt god mat, riktigt bra service och allt till ett väldigt bra pris! Ett måste att besöka om man är i Karlskrona!


Sevärdheter i närheten Visa alla 2. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Vår filosofi är att laga mat från grunden och använda råvaror efter säsong när de är som allra bäst. Vår restaurang har utsikt över vattnet och på sommaren kan du äta gott på vår stora terrass. Bred meny, fullständiga rättigheter och öppet året runt.


Nyårsfirande i Karlskrona. Mousserande vin och 3-rättersmiddag. Enkel utan att vara simpel, rejäl utan att vara rustik. Luftig och öppen men ändå mysig och intim.


Välkomna in i den italienska värmen. Best Pizza in Lyckeby, Blekinge. Hemtrevligt, mysigt, ombonat och välkomnande.


Serveras med stekta päron, inlagd rödlök, grillad sparris, västerbottensost-crème samt rödvinsreduktion. Något för alla Här kan ni träffas över ett glas och följa de senaste matcherna på våra TV-skärmar eller bara sitta och ha trevligt över en god bit mat. Ett besök hos oss på Restaurang Landbron ska kännas som att komma hem till en riktigt god vän.


Skeppsgossen bistro verkö

T-BONE STEAK (ca 6g) Dubbelbiff som består av t-format ben, främst filé och biff. Här samsas restaurang tillsammans med. Lunchmeny med stor salladsbuffé och vegetariskt alternativ. Hembakat bröd och kaffe ingår.


Du kan betala kontant eller med kort. See traveler reviews, candid photos, and great deals for Karlskrona, Sweden.


Toscana är en liten och charmig restaurang som du hittar på Stortorget i Karlskrona centrum. Vi serverar allt från enklare rätter, pasta och pizza till festliga. Avresa mot Blekinge Kafferosteri.


Lunch Åhus Bistro med det unika läget direkt på stranden. Hemresan direkt utan stopp. Vi vill ge dig en smakupplevelse i varje måltid du äter hos oss.


Skeppsgossen bistro verkö

Och i baren ska det vara roligt, enkelt och skönt att umgås eller bara koppla av. Ambitionen är den samma som för över år sedan - med de bästa råvarorna ska vi servera de godaste burgarna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.