fredag 15. mai 2020

Stenbänkskivor göteborg

Chatta med experter eller fyll i en offertförfrågan direkt. Vi producerar, mäter, installerar och levererar. Tillverkning och montering av snygga stenbänkskivor.


Vi har granit, marmor, kvartskomposit och keramiska bänkskivor. Vi tillverkar bänkskivor av sten till IKEA:s nya kökssystem METOD och även till det gamla FAKTUM systemet.


Det finns små olikheter mellan de två systemen. Falkenberg Halmstad Kungsbacka Göteborg. Vi säljer både till privatpersoner och företag. Vilken kvalité har ni på era stenskivor?


Vi arbetar med klass sten, dvs stenbänkskivor. Här kan du beräkna ett uppskattat pris på dina stenbänkskivor. Ju mer exakt information du anger, desto mer exakt priserbjudande får du.


Detta konto ligger nere för tillfälligt. This account is closed at the moment. Allt som skänks bort i Göteborgsområdet med omnejd. Martin Vi beställde marmorskivor i carrara C och är supernöjda med allt från kundbemötande till kvalité på skivorna.


Välkommen till Bohusläns Stenkompani, ett stenhuggeri i Göteborg som tillverkar stenbänkskivor, gravstenar och fönsterbrädor. Vi erbjuder marmor och granit från världens alla hörn. Allt ifrån italiensk Carraramarmor till svensk Diabas. Stenbänkskivor - företag, adresser, telefonnummer.


Inget slår naturstens skönhet! Vi har i snart år låtit tillverka alla våra stenbänkskivor, alltså marmor, kalksten, granit och kvartskomposit hos Ahlgrens vilket beror på bästa. Måttbeställ en underhållsfri bänkskiva från CGK Sten i granit eller marmor till kök, badrum.


Snygg kantning och infällning av spishäll, diskho. Kontakta oss för ditt nästa projekt. Vi finns i Mölndal och har en stor utställning men arbetar över hela Sverige.


Vi anser att tidigare utförda arbeten är den bästa referensen. Du kan se dessa nedan och läsa omdömen från våra nöjda kunder. Efter det behöver du inte.


Letar du efter en bänkskiva i granit, marmor eller kalksten? Vi har ett stort urval av bänkskivor i sten som tål det mesta. Se våra stenbänkskivor här!


Stenbänkskivor göteborg

Stenen pryder kända landmärken som Arlanda, Stockholms Centralstation, Posthotellet i Göteborg, Centralbanken i Oslo, Konserthuset. Oppdalsskiffer, borstad Uppsala universitet. Ska du renovera köket och tänker köpa ny bänkskiva? Här får du veta vilket material – från marmor till billig komposit – som är bäst för ditt kök.


I över år har Kaptensgården skapat trender för snygga, praktiska och tidlösa kök. Karlssons Stenhuggeri har sina rötter i en tid när industrialiseringen kom till Sverige. Idag levererar företaget bänkskivor till runt kök i veckan.


Stenbänkskivor göteborg

Himmelsblått kök med skjutluckor, originaldörrar till samtliga rum och garderober samt stenbänkskivor och fiskbensparkett. All sten som lämnar vår fabrik är förädlad och. Skåp och lådor ska matchas med köksbänkar.


Stenbänkskivor göteborg

Stenhuggeri med inriktning på gravstenar och köksbänkar av förstklassigt råmaterial. Vi levererar till hela landet. Bovieran Produktion AB Torslanda. Ha stenkoll på ditt stenpris!


Med hjälp av vår priskalkylator får du upp en offert på din bänkskiva enkelt och snabbt. Börja med att välja önskat material.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.