torsdag 14. mai 2020

Varm dillsås

Häll en spegel av sås på varma tallrikar. Pankopanerad torsk med varm dillsås, gröna ärtor och kokt morot. Panera torsken med japanskt ströbröd Panko eller vanligt ströbröd. Beställ idag och få leverans redan imorgon.


Du snor snabbt ihop den här läckra rätten med fluffig potatisstomp gjord på mandelpotatis, härlig lax som smälter i munnen och en krämig dillsås med krispiga. Supersnabb kall sås som du kan göra mycket av och ha till fisk, varm som kall eller varför inte som dipp till grönsaksstavar? Varm dillsås till fisk är en klassisk svensk smakkombination.


Varm dillsås

Häll såsen över fisken i en gratängform och laga fiskfiléerna med dillsåsen i ugnen. Såsen kan även serveras som vanlig varm dillsås till stekt. Citron- och dillsås : Smält smöret i en kastrull.


Rör i mjöl och späd med vatten, grädde och buljongtärning. Smaka av med pressad citron. Grillad kalvkotlett med syrlig dillsås Mitt Kök. Kan lova er att det här lätt kommer lagas snart igen.


Njut av en god och smakrik måltid som tar dig 30min att tillaga. Det här blev ruskigt gott! Lär dig hur man gör Ugnsbakad lax med varm dillsås på ett smart sätt. Skala och koka potatis i lättsaltat vatten.


Gör så här: Blanda ihop alla ingredienserna till såsen och rör om. Receptet på denna dressing kommer från ett gammalt skolkök, där all mat lagades från grunden.


Jätte gott alternativ till klassikern "Kokt kalv i dillsås ". Den är syrlig och god och. Stekt fiskpanett med varm dillsås och kokt potatis. Klassiskt recept på dillkött som du kokar i en stor gryta med krondill eller vanlig dill och sedan gör en god dillsås på spadet.


Enkelt och billigt storkok! Recept på en god kall dillsås som är superenkel att göra. Klar på mindre än minuter. Dillsås : Smält fettet i en kastrull på svag värme.


Varm dillsås

Tillsätt kall eller ljum vätska. Inlägg om dillsås skrivna av Birgitta Höglunds Mat. Lägg över i en ugnsform och håll varm i 150° ugnsvärme. Följ receptet på Kryddig böndip men gör bara halva mängden.


Varm dillsås

Stek löken, kryddorna och gärna paprika i olja. Så här lagar du vår smarriga rätt med lax: Ugnsbakad lax med krämig citron- och dillsås. Lägg upp kotletterna på varma tallrikar eller serveringsfat. Fritt från mjölk, ägg, gluten och soja bl.


Phew, vilken värme det är! Knappt man orkar gå ut känner jag! Daniel har varit och köpt fläktar till Ölan ska ju vara grymt varmt och stugan vi. Så, sagt och gjort, inkokt makrill med dillsås, lätt som en plätt!


Tricket för att få såsen riktigt god är att använda lite spad från fiskoket - det smakar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.