torsdag 4. juni 2020

Rektangulärt backspjäll

Rektangulärt backspjäll för horisontella kanaler. Den här webbplatsen lagrar cookies på din dator. Dessa cookies används för att förbättra vår webbplats och tillhandahålla mer personliga tjänster till dig.


Mer information hittar du i våra broschyrer. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.

Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Om du vill ha mer information fyll i detta formulär. Vi kommer att kontakta dig snarast.


Fyll i alla obligatoriska fält. Köp produkter för ventilation, fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura. Backspjället är försett med fjädrar som automatiskt stänger spjället.


Ventilationsgaller och ventilationshuvar. Material: Pressgjuten aluminium Backspjäll BRJO Backspjäll för.

Självstängande backspjäll i förzinkad stålplåt för horisontellt och vertikalt montage. Vid vertikalt montage ska luftriktningen vara. Bevent Rasch BRJV backspjäll från Bevent Rasch AB.


Backspjäll med självstängande spjällbla avsett för montage i vägg eller eller i rektangulära. Brandspjäll i cirkulärt och rektangulärt utförande. Styr- och övervakningsutrustning.


Dokument för Premium - rektangulärt. Produktblad KK Produktblad KB. Finns även i rektangulärt utförande.


Backspjäll är en sådan funktion som förhindrar att luften börjar strömma tillbaka åt fel. Brandgasspjäll - Självverkande backspjäll. Ett regler- och avstängningsspjäll avsett för komfort- eller industri- ventilationsanläggningar. Kanaldelar, böj, T-rör mm.


Spjället har goda regleregenskaper. När du handlar av Luftbutiken vill vi att du ska känna dig 100% nöjd.


Vi erbjuder: dagars öppet köp, räntefri delbetalning - beställ nu, betala om månader.

Ett ytterväggsgaller för utblås med inbyggt backspjäll. SJÄLVVERKANDE BACKSPJÄLL.


Vi har även ett brett utbud av olika sorters ljuddämpare för kanalsystem, både cirkulärt och rektangulärt. Här hittar du vårt stora sortiment av ventilationskanaler. Hos oss hittar du noggrant utvalda produkter som håller hög kvalitet till ett bra pris.


Galler med självstängande gälar, fungerar som backspjäll. Reton MV 1Utvändig kåpa med 100mm stos. Våra galler finns i runt, fyrkatigt och rektangulärt utförande.


Runda, fyrkantiga och i olika material och färger. Möjligt att behovsstyra (för ECmotorer med 0-10VDC reglering) med Stouch kon. Gå till produkten Hitta liknande produkter.


Ahlsell gör det enklare att vara proffs Vi på Ahlsell strävar efter att göra tillvaron enklare för dig. Vi gör det genom vårt kunnande, breda sortiment, smarta. Kan även fås i rektangulärt utförande.


Lätt att välja rätt, prova själv BRTO.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.