fredag 5. juni 2020

Remouladsås med gräddfil

Remouladsås med gräddfil

Smaka av med salt och peppar. Låt gurkhacket och kaprisen rinna av ordentligt, krama ev lite försiktigt i handduk eller hushållspapper. Alla sorters stekt fisk smakar extra gott med remouladsås till. Blanda majonnäsen med gräddfil eller creme.


Här är en remouladsås i en något moderniserad variant. Häll gräddfil, majonnäsen i en skål. Recept på fish and chips, här gjord på strömming.


Smaksätt din remouladsås med t. Hållbarhet och förvaring: Håller sig i kylskåp ca vecka. Ja precis den man dränkte tallriken med. Den absolut godaste såsen till fisk tycker jag.


Vill du ha mindre mängd majonnäs går det bra, öka då mängden créme fraiche eller gräddfil. Servera med goda grönsaker och ett gott potatismos. Jag återkommer med mitt fiskrecept i denna tråden vid senare tillfälle.


Dansk remouladsås är egentligen vanlig remouladsås med curry i. Nu är det dags att hitta den bästa smaksättningen på denna kalla sås! Min absoluta favoriträtt är nystekt rödspätta med kokt potatis och en krämigt god remouladsås, som aldrig har varit i närheten av en tub.


Gräddfil dl Mixed Pickles. Hacka syltlöken och blanda med ättiksgurka, majonnäs, gräddfil, senap och persilja. Jag hade lovat att ta med dem en tur till loppisen här i stan.


Stekt panerad fisk med remouladsås är en klassiker. Gör först remouladsåsen: Sås ingredienser: dl gräddfil, dl majonnäs, msk. Varför inte prova panerad och friterad kyckling med paellapanna och remouladsås är både gott och lyxigt? Enkel panerad fisk med hemgjord remouladsås.


Remouladsås med gräddfil

Här är ett recept på hur du gör din egen remouladsås med äkta majonnäs. Såsen blir ett utmärkt tillbehör till krispiga fiskrätter. Gör så här Vispa upp ägg i en skål och tillsätt en nypa salt så att det får en slät och rinnig konsistens.


Mitt tips på supergod remouladsås är blanda cremefraiche med majonnäs och lite vispad grädde. Ta en burk med picklesblandning. Lannérs köksblandnings matfilosofi är att laga all mat från grunden med 100% mathantverk.


Lättlagad fisk med härlig smak uppskattas av de flesta. Så här fixar man stekt rödspätta med god remouladsås. Tillsätt rikligt med finskuren dill och grovhackade räkor. Gjord på majonnäs och gräddfil smaksatt med mango chutney, vitlök, kryddor mm.


Klassiska danska smörrebröd med rödspätta och remouladsås, rostbiff med pepparrot, räkor och stenbitsrom och. Pannerad rödspätta med remouladsås : : viltfärsköttbullar med gräddsås,lingon.


Remouladsås : Fantastisk sås till stekt fisk eller ett gott smörrebröd. Tisdag december : kryddiga järpar med gräddfil, ajvar och råstek.


Remouladsås med gräddfil

Stek spättan någon minut på varje sida tills den fått fin färg och servera med kokt potatis, remouladsås och. Pljeskavica med ajvar, rå lök, gräddfil och röstipotatis. Panerad selleri med egen remouladsås. Mexikansk kycklinggryta med ris.


Spagetti Carbonara Tisdag 1. Rödspätta med remouladsås, potatis L 2. Biffstroganoff med ris GL. Låt såsen dra i några minuter innan den serveras.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.