mandag 8. juni 2020

Rengöra fogar bikarbonat

Visste du att bikarbonat kan underlätta rengöringen av i princip allt? Vi tipsar dig om olika användningsområden där bikarbonat gör städningen mycket. Idag vill vi dela med oss av några av de bästa tricken för att rengöra kakelfog utan att spendera en massa pengar. I badrummet ska det vara rent, fräscht och dofta gott!


Vi tipsar om bästa städknepen för få bukt med både smuts, lukt och fläckar i. För att rengöra ytor i kök och badrum så strör du bikarbonat på en fuktig trasa och torkar av.

Har du frågor om hur du håller rent ovanpå köksskåpen eller hur du får bort en sällsynt envis fläck? En pasta av hälften bikarbonat och hälften potatismjöl och lite vatten kan smetas på smutsiga fogar i. Spisplattor och bakplåtar rengörs effektivt. Blanda ricinolja och bikarbonat till en pasta i handflatan - skrubba. För att göra rent fog och kakel i duschen ska man tydligen kunna blanda bikarbonat.


Att rengöra saker som diskbänk, handfat och spis kräver ofta någon form av rengöringsmedel. Vilket medel rekommenderar ni för att rengöra äckliga. Morakniv och sedan fylla på med ny fog.

Hur göra rent äckliga fogar i. Så kan du rengöra med bikarbonat för att ta bort dålig lukt Att rengöra med bakpulver är ett välbeprövat husmorsknep som fungerar lika bra idag! Häll bikarbonat på madrassen innan du normalt borstar av den.


I denna artikel kommer vi att berätta för dig hur du kan rengöra hemmet med bikarbonat. Bikarbonat sägs ha tusentals användningar och här kommer ännu en. Man ska tydligen kunna smeta. Har du problem med smutsiga kakelplattor och fogar så kan en flaska ättika - utspädd med varmt vatten.


Här kommer en liten guide till hur du rengör kakel. Köp ett gäng citroner, skär upp i halvor och gno. Det är bara att konstatera att lägenheten behöver fräschas upp före försäljning.


Badrummet har vita klinkers och fogar som en gång var. Det fungerar även bra för att rengöra kakelplattorna med. Färgad fog kan ge häftig effekt.


Salt är också bra för att rengöra repiga skärbräder med eftersom det är bakteriedödande. Nyhetsmorgon (TV4) – Duration: 3:52. Testa att använda det till kaklet, badkaret, toaletten.


Bli snyggare, dofta gott – men framför allt få det rent hemma.

Vi har hittat det bästa sättet att rengöra kakel- och klinkerfogar och kommer att beskriva hur. Häll lösningen på dina fogar och låt det verka i 5-10. Genom att pudra bikarbonat på kakelfogarna och därefter spruta.


Hur du använder fog och fogar till golv och. Tips och råd för att rengöra kakel i badrum. Rengöring av kakelfogarna på badrummet. Behöver du rengöra fogar och kakel i ditt badrum?


Klicka här så får du enkla tips och råd för hur du gör rent. Altantvätten rengör även fogarna mellan dina trädgårdsplattor, så det kan vara nödvändigt att fylla på med ny fogsand efteråt.


På med kokande vatten och i med några teskedar bikarbonat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.