torsdag 18. juni 2020

Ridläger elfvik

Här hittar du planerade aktiviteter! Hästskola och nybörjare Från första ridtillfället till dess att du kan rida stadigt i skritt och trav och har testat på galopp några gånger.


Ridläger elfvik

Redan från mitten av juli kan vi erbjuda privatlektioner på Elfvik och i slutet på sommaren har vi ridläger. Vi är en kvalitetsmärkt ridskola som ligger centralt på Lidingö med bra kommunikationer och nära till naturen. Klart med ny ridskola på Elfvik.


Medel Avancerad -plats kvar Ponny -Banbygge kl 09:- Vägar, Serier, Avslutas med liten. Ridskolan på Elfvik drivs av Annelie. Vi är glada och stolta över att ha fått förtroendet att tillsammans med Saab, Flyinge och Svenska Ridsportförbundet att återigen arrangera Patrik Kittel. Insläpp från med ponnyridning och cafeteria.


Varmt välkomna på en show fylld med häst, dans, humor och. På Stockholms stads webbplatser använder vi cookies för att webbplatserna ska fungera på ett bra sätt för dig.


Ridläger elfvik

Genom att surfa vidare godkänner du att vi. Det har nog inte undgått någon att det varit och är en tuff sommar för oss med lantbruksdjur. Torkan har drabbat hela Sverige hårt och foderproducenterna har. Vi har idag drygt 5medlemmar i alla åldrar.


Ridläger elfvik

Nu är det dags att anmäla sig till klubbtävlingarna i hoppning och dressyr den december. På Stora skuggan 4H-gård har vi mestadels svenska lantrasdjur såsom fjällnärako, jämtget, ryafår, åsbohöns och nordsvensk häst, men också kaniner.


Här finner ni all information om ! Stockby, Elfvik och Ekholmsnäs här på Lidingö.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.