torsdag 4. juni 2020

Ruccolasallad med granatäpple

Se instruktionsklipp på hur man enkelt kärnar ur granatäpple. Lägg på avokado, salladslök. Toppa med citron, olja och peppar. Den peppriga smaken är god i sallader, på pizza och i många maträtter.


Alla våra ruccolarecept finns här!

Det är så gott med en god sallad som tillbehör och man kan improvisera och blanda i lite allt möjligt gott för att få lite. Ica Maxi just nu ^^Så jag sitter och äter ett glas med granatäpplen med lite brunt socker. Ruccolasallad med pinjenötter och granatäpple.


Somrigt läcker tomat- och ruccolasallad som passar utmärkt som förrätt till en mastigare huvudrätt under vinterhalvåret eller som huvudrätt tillsammans med. Sallad med halloumi och granatäpple. Sötman i granatäpplekärnorna passar bra med halloumins sälta och skapar en fräsch sallad som.


Halloumisallad med bönor och granatäpple portioner.

Mixad sallad med vattenmelon. Kärna ur granatäpplet enklast genom att banka på det med någonting hårt. Pepprig rucola möter mil len ost och matig avokado. Några nävar ruccolasallad.


För att lättare få ut fruktköttet från granatäpplet, slå med en träsked på skalet så ramlar "kärnorna" från. Granatäpplen är nämligen fullproppade med antioxidanter.


Blandsallad med granatäpple. Hemlagad färsk pasta ravioli fylld med olika ostar, serveras med parmaskinka, pesto och ruccolasallad. Serveras med mango, alt granatäpple vinegrette.


Det här är en av mina absoluta favoritsallader! Vi äter den oftast som huvudrätt och då är receptet lagom för två personer. Vatten med smak av syrligt granatäpple. Man blir lite nervös när det kommer ett bokpaket från Mat.


I länder runt medelhavet trivs och växer granatäpplet som är rik på vitaminer. Annelie Andersson har hyllats för sin blogg där hon delar med sig av mat.

Gröp ur granatkärnorna över salladen och salta ev. Jag gjorde en gnocchisallad med. En god rödkålssallad med apelsin och granatäpple. Gratinerade grönmusslor med parmesan.


Falafel med grönkålschips, granatäpple och bönröra. Salsicciapasta med parmesan och ruccolasallad. Entrecote Gnid in hela entrecoten med salt och peppar.


Grönkålssallad med apelsin, äpple och granatäpple. Brietårta med torkad frukt och nötter. Skär äpplen i små bitar. Bryt sönder västerbottenost dl.


I länder kring medelhavet trivs och växer granatäpplet som är rik på vitaminer. Det ser på utsidan ut aningen som ett äpple, men på insidan mer som. Marinerad kalvytterfilé med granatäpple och fikon.


Ugnsbakad rosépepparlax med salt citronsallad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.