onsdag 29. juli 2020

Trappstege jula

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Hopfällbar och stabil pall med två trappsteg. Vi vill att människor ska vilja fixa.


Tillverkad av stål och utrustad med gummifötter för att stå stadigt. Välkommen till oss på Jula ! Stadig stege av aluminium.

Försedd med halkskyddade steg samt stödbåge. Vi har allt för den som ska måla om, lägga nytt golv eller tapetsera. Hos Rusta hittar du ett brett sortiment. Stabil aluminiumstege med fyra eller fem trappsteg och svart, exfolerat toppsteg.


Kännetecknande för trappstegen är just dess A-form som möjliggör. Jämför priser och läs recensioner på Byggtillbehör. Vi hjälper dig att hitta rätt trappstege steg Byggtillbehör och göra ett billigt.


Mått hopfälld: B:x D:x H:cm.

Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare. Köp stegar online - Sveriges bredaste sortiment. Leverans till dörren - köp din stege idag! Köp online Spara till inköpslistan.


Praktiskt ihopfällbar trappstege. Trappstege steg, aluminium 2kr. Höjd från golvet till översta steget cm. Flexibel trapphusstege för arbete i trappor och platser med ojämn stödyta.


Alla ben kan justeras individuellt för stabil placering och säkert arbete. Rekommenderas för användning inomhus. Stor 250x250mm ståplattform med räfflad halksäker yta.


Köp din hopfällbara trappstege på nätet idag. Viks den på mitten i spetsig vinkel blir den en dubbel trappstege som står för sig själv. Med tre raka sektioner och en invikt blir. Teleskopstege Telesteps Eco Line.


Fotstegens bredd: centimeter. Nu kommer Julas nya katalog med många spännande produkter och drygt tusen nyheter. Den kanske största nyheten är ändå att katalogen kommer att.

Behöver komma upp mig i världen (när jag fotograferar) och såg denna stege på JULA idag. Alltid fri frakt och års garanti. Den rymliga ståplattformen på det tredje steget har en halksäker räfflad yta.


Hushållstrappstege med inbyggd lyx och comfort! Finns i olika utföranden från. Stabil, smidig och lätt trappstege i aluminium. Enkel att bära och att förvara.


Rymlig plattform med räfflad halksäker yta 2x 2mm. SE är möjligt att stänga av strömmen. En säker och trygg yrkes- trappstege från Tyskland med lång livslängd.


En lätt och smidig plattform tillverkad i pulverlackerad aluminium.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.