mandag 17. august 2020

Stenspräckning kilar

Använd Fett mellan kil och Bleck, återfetta ofta och rengör vid behov. Marknadsledande produkter för stenspräckning av sten, berg och betong.


Patenterade produkter med bra effekt och stor säkerhet. Gör din beställning i dag! Komplett Bergborr paket Hydrauldriven 7125. Stenspräckning Kit Stor EL 300.

Spräckkilar 28mm x 300mm 275. Alternativ till snigeldynamit. Om rätt antal kilar används behövs inte speciellt mycket kraft och kilarna får inget märkbart slitage. Denna gamla metod är mycket effektiv för att dela stenblock och ”bryta” bort berg med.


Till att spräcka stenarna används Simplex sten och bergspräckningspatroner, ett. Jag har funderat på att köpa en borrhammare för några tusenlappar och tio kilar. Tillverkad i stål med varmsmidda bleck. Bleck och Kil hålls samman av gummi för enklare applicering i borrhålet.


FÖR 20mm Kilar, mm kilar – cm.

Borrdjup minst 120mm eller mer för 20mm kilarna och minst 180mm eller mer för 233mm kilarna. För stenspräckning så minst halva.


Vi utför stenspräckning i. Här spräcks det stenblock med hjälp av Stenkilar och kilbleck. Ena halvan av stenen blev en fin runsten, sista bilden.


Vi har spräckkilar från mm för stenhuggeriarbeten upp till 38x600mm för brytning av berg. Borra med borrhammare för kilar upp till 25mm och med bergborrmaskin. Idag är berg och stenspräckning ett modernt sätt att ta hand om både berg och sten som ibland kan vara i vägen och med dagens tillvägagångssätt och metoder. Står att de passar med elborrar och tänkte kanske köra det med min slagborr.


Förra veckan hämtade vi äntligen hem en bergsborrmaskin och tillhörande kilar. Som vi nämnt tidigare är vi tvungna att spräcka de största stenarna i. Här hittar du tjänster som kvalitetssäkrade företag just nu erbjuder på auktion eller till fastpris. Passa på att ta del av unika erbjudanden.


Söker du hjälp med sprängning, rivning? Vi använder även kilar när vi. Till skillnad från snigeldynamit och spräck- kilar så sker spräckningen med Simplex med. Hydraulisk bergspräckning Enkelt och vibrationsfritt.


Först borras ett hål som sedan en hydraulisk kil förs ner i. Gnesta Bergbyggare AB har en bred kompetens inom bergsprängning och bergarbeten.

Vi har utrustningen, medarbetarna och engagemanget för att. Ibland sprängs inte bara berget utan även budgeten. Det är värt att kolla upp alternativet till sprängning - spräckning!


Att spräcka sten eller spräcka berg nära känsliga byggnader. De Royexpatronerna är ett utmärkt alternativ till svartkrut och trögare sprängämnen typ Gurit. De är också ett fördelaktigt alternativ till mekaniska kilar. Splitters för betongspräckning, stenspräckning och bergspräckning utan vibrationer.


Säljs med och utan aggregat i modellerna Coch C12. Mekanisk stenspräckning innebär användning av hydrauliska hjälpmedel, vajersågning eller mekaniska kilar för att spräcka.


Fördelarna med Royex över mekaniska. Detta fält är obligatoriskt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.