tirsdag 18. august 2020

Stjärnvred

Här hittar du en mängd olika vred: stjärnvred, korsvred och trekanstsvred i plast, stål, gjutgods eller aluminium samt en inställningsratt i härdplast. Stjärnvred för skruv eller mutter. Levereras i två delar med ficka för mutter eller skruv.


Form DA2: stjärnvred med gängat. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen.

Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för "Glömt lösenord" för att låsa upp och välja ett nytt.


Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Gängad tapp i elförzinkat stål. KIPP stjärnvred är optimalt för alla som söker stabila och lättmanövrerade handtag.


HEINRICH KIPP WERK erbjuder förutom ett stort urval av manöverhandtag. Om du saknar ett kundnummer hos oss kan du få ett genom att kontakta din närmsta Bevego.

Eniro är den lokala sökmotorn. Fyll i dina uppgifter nedan för att logga in. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Halder is a manufacturer of standard parts, hand tools and aviation products.


Färgade centrumlockTeknopolymer, matt yta. Vi har produkter för ett skönt inomhusklimat, smart förvaring samt prisvärd målning och renovering. Material: Slagtålig termoplast. Gängmaterial, Hona: Förzinkat stål.


Stenbergs har CNC-svarvar och verktygsmaskiner till salu. Vi erbjuder även service, reservdelar samt utbildning.


Maskinskruv och bult Stort sortiment av maskingängad skruv i olika dimensioner och material. Hos Clas Ohlson hittar du sexkantsskruv, invändig sexkantsskruv. TOOLS är en av Nordens ledande leverantörer av produkter och tjänster till bygg- och industrisektorerna. Vi har alltid hälsa, miljö och säkerhet (HMS) i fokus.


Utförande: Stål blåkromaterat eller. Logosol har produkter för småskalig träförädling.

Från oss köper man sågverk, bandsåg, hyvel, ramsåg och paketkap direkt från tillverkaren. Utrymme 1m minimum bör planeras före filterbyte. I standardsortimentet finns bland annat kulor, rattar, stjärnvred. Vi har ett brett utbud av stjärnvred och korsvred.


Ser hela utbudet med bilder på produkterna på vår hemsida. LB-Plast AB har ett brett standardsortiment av formsprutade plastdetaljer. I sortimentet finns bland annat kulor, rattar, stjärnvred, ställfötter, täckpluggar mm.


Standardutförande Brotschat hål H7. Site Title: Eugen Wiberger AB - Maskindetaljer i Göteborg. Rattar spakar handtag excenterlås stjärnvred korsvred letterskruv lettermutter handtagskulor knoppar. För att kunna slutföra din registrering kommer ett mail med en bekräftelselänk skickas till den e-postadress som du anger.


Klicka på länken i mailet – så är. Hitta din närmaste TOOLS-butik.


I Sverige hittar du oss med butiker över hela landet från Pajala i norr till Malmö i söder, och vi finns även i Norge och Finland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.