onsdag 19. august 2020

Studievägledare kontakt

Studievägledare kontakt

Gymnasiets studievägledare vägleder gymnasiets elever, inte. I de flesta städer finns också vägledningscentra där du kan få kontakt med studie- och. Kontakt för specifik studievägledning.


Klicka på ditt program och du länkas vidare till din vägledares. Våra studievägledare finns till för att vägleda och ge dig verktyg att kunna fatta.


Din kontakt med en studievägledare är alltid skyddad av. Hitta studievägledare inom. Till oss kan du vända dig om: Du söker information och vägledning.


Via Infocenter får du kontakt med en studievägledare som hjälper dig med dina frågor och annat stöd för att hitta rätt utbildning hos oss. Du kommer i kontakt med våra studie- och yrkesvägledare via e-post, telefon eller chatt. Chatta med en studievägledare om komvuxstudier. Studievägledare Karin Söderström.


Följ Uppsala universitet p. Besöksadress: Juridiska institutionen Universitetsvägen C Frescati, Stockholm Södra huset ingång C, plan 4-9. Till Kunskapsparkens studievägledare kan du ställa frågor via e-post eller boka en tid med någon av våra studievägledare via. Rektor Natalia Gura Strinnholm. Om du har allmänna frågor om studier och karriärval är du välkommen till Linnéuniversitetets studievägledare ! Det kan dyka upp många frågor och funderingar.


Vill du prata med en studievägledare ? Du kan komma i kontakt med Studentcentrum via telefon, mail eller genom att besöka vår informationsdisk i Långhuset vid entré B. Astronomi, teoretisk fysik. Vi svarar på e-post måndag till fredag.


Ta kontakt med någon av våra studievägledare om du vill veta mer eller komma igång. Här på VLC kan du träffa någon av våra studievägledare och använda Lärcentrum när du studerar. Vi ansvarar för utbildningarna inom Yrkesvux och för.


Varför ska jag utbilda mig till studievägledare ? Institutionen för svenska. Företagsekonomiska institutionen har fem studievägledare som står till ditt förfogande med kvalificerad vägledning i studie- och yrkesfrågor samt. Vid kontakt med oss blir dina frågor och våra svar oftast en allmän handling och i de flesta fall möjliga för. På våra fyra akademier finns specialiserade studievägledare.


Studievägledare kontakt

De är kunniga inom just sitt utbildningsområde och kan ge dig vägledning om det egna områdets. På den här sidan hittar du kontaktuppgifter till studievägledare. De är till för dig och kan hjälpa dig med dina val av kurser. Svarar för studierådgivning, studieplanering, antagningsfrågor, studieuppehåll.


Här på vår institution är vi fem studievägledare. Vi har fördelat ämnen och program mellan oss för att vi ska ha bättre detaljkunskaper om. Email till Kunskapstorget.


Felanmälan och synpunkter. Har du frågor eller vill komma i kontakt med Helsingborgs stad kan du vända dig till. Vi erbjuder studievägledning för både dig som redan är student och för dig.


Studievägledare kontakt

Vi är tre studievägledare som arbetar med alla lärarprogrammen. Linnea Christiansson Emma Hortlund Sofia Thorsélius. Telefonnummer och mejladress finns i fliken Öppettider och kontakt.


Ta hjälp av en studievägledare på Komvux för att få veta mer om vilka alternativ det finns.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.