torsdag 6. august 2020

Trappstege 9 steg

Trappstegar av högsta kvalitet. Köp online med års garanti! Vardagar mellan 07:och 17:00. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Köp din klinikutrustning hos NetMedical enkelt Online! Jämför priser och läs recensioner på Byggtillbehör. Vi hjälper dig att hitta rätt trappstege steg Byggtillbehör och göra ett billigt. Praktisk trappstege med fem steg för allehanda användning inomhus. Robust trappstege som erbjuder en stabil arbetsplats ovan mark.


Lätt att fälla ihop och enkel att förflytta tack vare hjul. En professionell trappstege från Alulock. Alla steg och plattformar har en halksäker yta.


Trappstege 9 steg

Stor 250x250mm ståplattform med räfflad halksäker yta. Massivt trä är ett slitstarkt naturmaterial. Kännetecknande för trappstegen är just dess A-form som möjliggör ett arbete i olika.


Lätt och stabil trappstege med stor säkerhetsplattform och eloxerade. Alltid fri frakt och års garanti. Höjd från golvet till översta steget 1cm.


Trappstege 9 steg

Varför besvära sig med att hyra släpvagn, överbelasta bilen och skaffa sig en bula till när stegar finns att köpa på nätet – med. Bra arbetsmiljöval”–godkänd upp till steg.


Alla trappstegar i aluminium är utrustade med breda och halksäkrade steg. En trappstege är ett utmärkt hjälpmedel både på arbetet och i hemmet. Mobil trappstege med steg och plattform med räfflad yta.


Dubbel trappstege med ställbar höjd. Fristående stege för höga höjder. Idealisk för arbeten i trappor, i sporthallar, salar o. Passar de flesta som är ute efter en allsidig och pålitlig stege för varierande arbetsuppgifter.


Vi säljer säkerhet i varje steg. Den vanligaste orsaken till stegolyckor är att stegen glider nertill. En stabil plattform och hydraulnitade steg. Vikt:, kg SP-testad och.


Pall Cinus i teak med fällbart steg, 8kr. Stegen, pallen, trappstegen. Fotstegets bredd: centimeter. Hopskjuten längd: meter.


En kraftig och rejäl trappstege tillverkad i aluminium som tål tuff användning. Perfekt för att nå saker på lite högre höjder. Plattformens mått är 3x 2mm. Behöver du lite extra höjd för att komma åt med.


Trappstege 9 steg

Samtliga steg och plattform är hydraulnitade. Stabila och rejäla trappstegar tillverkade i aluminium. Stabil trappstege i trä med steg på båda sidorna. Finns medoch steg. Kg: steg : m: Kg: steg : m: Kg: 6steg: m: Kg: 7steg: m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.