torsdag 24. september 2020

Tapetsera skåp

Shoppa nya trendiga skåp på Stylight. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för tapetsera skåp.


StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder. Här nedan kommer lite bilder från en kund som hade tröttnat på sina köksskåp och lådor hemma.


Hon valde att tapetsera i skåp, lådor och på luckor för att. En billig byrå köpt på loppis blir en succé med ny frontkostym av tapet.

Pensla på tapetlim så det täcker skåpets front. Vi håller på och renoverar köket och ska snart tapetsera, sätta bröstpanel, nytt innertak mm. Det flesta säger att man ska tapetsera efter man har.


Genom att klä garderobsdörrarna med pärlspont blev garderoben mer som ett gammeldags och charmigt skåp. Ibland behöver även insidan lite fokus tycker jag.


Så, för det här vackra skåpet piffade jag till det invändigt med lack och tapet! Mörkmålat, vitmålat, pastellmålat och halvmålat – den senaste tiden har färg varit den stora väggtrenden.


Men papperstapeter är inte att underskatta.

På schemat idag står måla och tapetsera ett gammalt grönt plåtskåp. Ni vet ett sånt där supertråkigt skåp, inte min dröm á la industriskåp NEJ tyvärr.


Har funderat på att tapetsera några skåp i köket. Någon som vet ifall sånt fungerar och i såna fall. Ett roligt och enkelt sätt att piffa till det i dina skåp är att måla, tapetsera eller sätta upp ett snyggt presentpapper inuti.


Det blir väldigt effektfullt. Till att börja med: Ska man måla eller tapetsera ? Ett alternativ är att måla vissa fält på väggen för att framhäva till exempel ett skåp eller för att. Vi har allt för den som ska måla om, lägga nytt golv eller tapetsera.


Hos Rusta hittar du ett brett sortiment. För cirka år sedan när vi köpte vårt röda Ikea PS skåp gillade vi färgen. Gör bokhyllan lite färggladare. Tapetsera sidan av skåpet, enkelt och snyggt.


Ge byrån vackra och oväntade detaljer. Försök aldrig att tapetsera in mot dörrposterna från båda hållen – då kommer mönstret aldrig att passa. Ett annat alternativ är att tapetsera insidan av byrån där lådorna har tagits bort.


Att tapetsera behöver inte vara svårt, hemligheten till en lyckad tapetuppsättning ligger i rätt verktyg och gediget förarbete. I denna guide berättar vi om vad.

Självklart har vi både moderna QuickUp-tapeter för dig som vill tapetsera direkt på väggarna. I köket finns många skåp och köksinredning som bryter av. Mixa och matcha öppna hyllor med skåp med lådor eller dörrar. EKET planeringsverktyg hjälper dig att se hur den perfekta förvaringen kan se ut för just dig.


Eller tapetsera bakstycket med en glad och spännande tapet. Måla skåpet med lackfärgspensel eller lackfärgsroller. Räkna med att måla två skikt.


Det enda som fattas nu är att spackla igen skruvhålen och bestämma om vi ska måla den vit eller lacka den som skåpen. Mahogny, skåpets dörrar och sidor tapetserade med engelska botaniska, handkolorerade gravyrer ur Sydenham Edwards "The Botanical Register", James Ridgwa. Ett snyggt sätt att tapetsera möbler på är att tapetsera inuti skåp och byråer.


Gucci tapeten i klädskåpet? Byrå som blivit ommåla tapetserad och fått nya knoppar. Skåp som blivit ommålat och tapetserat. Riv inte ner gamla tapeter bara för att du inte gillar dem.


Försök hellre att tapetsera över dem, då bevarar du husets historia åt kommande generationer. Skåpen ger plats åt många prylar och lämnar garderoben öppen, fräsch och luftig. Det som även gör stor skillnad i garderoben är att måla eller tapetsera.


Spånskivor och träfiberskivor. Lär dig om spånskivor och träfiberskivor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.