fredag 4. september 2020

Trappstege

Trappstegar av högsta kvalitet. Köp online med års garanti! Vardagar mellan 07:och 17:00. Stadig stege med halksäker yta. Skriv in den e-post som används vid inloggning.


När du klickat på "Ja, jag har glömt mitt lösenord" skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du.

Köp din hopfällbara trappstege på nätet idag. Leverans direkt till dörren! Hopfällbar stege med tre gummiklädda och räfflade steg som ser till att fötterna står stabilt och säkert.


Tillverkad av pulverlackerat stål och typkontrollerad. Glöm inte säkerheten när du jobbar från stegar. Med trappstegar höjer du bokstavligt säkerheten.


Massivt trä är ett slitstarkt naturmaterial. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Jämför priser och läs recensioner på Byggtillbehör.

TAWIs trappstegar finns i flera olika utformningar. Välj mellan en trappstege med plattform som. Köp trappstege via oss idag - Vi har ett brett utbud av trappstegar.


Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. En trappstege är ett utmärkt hjälpmedel både på arbetet och i hemmet.


Hos oss hittar ni trappstegar med hög kvalité som är tåliga och stabila i ur och skur. Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter! Stor 250x250mm ståplattform med räfflad halksäker yta. Något gick fel, det gick inte att registrera din e-post för nyhetsbrev.


Praktisk trappstege med fem steg för allehanda användning inomhus. Stegen är tillverkad i aluminium med en plattform i galvad plåt. Höjd från golv till plattform: cm.


Praktisk låg trappstege i aluminium med tre steg och plattform i galvad plåt. Alltid fri frakt och års garanti. Rekommenderas för inomhusbruk.


Snabb leverans, öppet köp i dagar och riktigt bra priser!

Robust trappstege med anodiserade stegsidor (svärtar inte). Tyststängande plattform i metall med dubbelriktat halkskydd. Ergonomiska stegfronter att luta smalbenen. Vi hjälper dig att hitta rätt trappstege steg Byggtillbehör och göra ett billigt.


En säker och trygg yrkes- trappstege från Tyskland med lång livslängd. Stabil aluminiumstege med fyra eller fem trappsteg och svart, exfolerat toppsteg. Stort utbud av stegar på byggshop. Kända varumärken till bra pris!


Bra arbetsmiljöval”–godkänd upp till steg. Multistegen kan användas som fristående trappstege eller som enkelstege. Båda sidor har en teleskopfunktion, vilket gör att stegen kan stå i en trappa eller på.


Japansk trappstege i högsta kvalité, dessa tripod stegar är mycket stabila och lättplacerade。 Vi marknadsför dessa Japanska stegar som är. Mått hopfälld: B:x D:x H:cm.


En robust proffsstege för dig som efterfrågar kvalité i varje detalj. Passar de flesta som är ute efter en allsidig och pålitlig stege för varierande.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.