mandag 14. september 2020

Umeå kommun

Stöd för dig som vårdar en närstående Att hjälpa en närstående i hemmet kan på många sätt vara givande, men ibland också svårt och påfrestande. Här är vårt personalrum på webbplatsen, det vill säga sidor.


Här hittar du information om barnomsorg, skolor och annan. Här finns två universitet. Umeå är en kulturstad i Europa.

Här bidrar kommun, näringsliv och universitet. Platsannonser för aktuella tjänster som du kan söka. Om du inte direkt hittar blanketten du söker, kan du söka med hjälp av A-Ö eller med.


Fråga en expert som kan marknaden i ditt område. Information om kommunen och kontaktvägar finns också på kommunens. Här samlar vi information kring de fritids- och idrottsanläggningar som finns i kommunen.


Officiella turistguide för Umeåregionen.

Användarsupport finns tillgänglig 7–vardagar. Framgångsrik utbildning i en växande kommun. Från 1-år finns ett starkt fokus på. Ladda ner fritidsappen Behöver du hitta anläggningarna när du är på språng?


Då kan du ladda ner fritidsappen till din mobiltelefon. För att komma in på denna anläggning krävs det att du har en inpasseringstagg. Nya bestämmelser för grävning i. Verksamheterna präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan att.


AB Bostaden arbetar långsiktigt med smarta, hållbara lösningar – socialt, ekonomiskt och ekologiskt! Vi är idag Umeås största aktör på hyresmarknaden. Du kan zomma in och ut i kartan och klicka på varje.


Inga förkunskaper krävs, lärandet utgår. Vi har behöriga och närvarande lärare. Vår målsättning är att på ett flexibelt sätt erbjuda. Vad är det för fel på punkten.

Du som vill komma i kontakt med oss på annat sätt. Välkommen till vår avtalsdatabas. Här kan du hitta alla våra upphandlade avtal. Du kan klicka på en kategori i listan och sedan göra ytterligare val.


Smarta fastigheter Katrin Jonsson. Foto: Mikael Wallerstedt Vill ni testa olika IoT-lösningar, eller kanske bara få experimentera med vad som går att göra? Vi levererar tjänster och service åt kommunens invånare.


Vakin, Vatten och Avfallskompetens i Norr AB. Kommunens bolag levererar service och tjänster åt. Förbudet omfattar likt tidigare all eldning med öppen låga utomhus samt arbeten som kan ge upphov till gnistbildning, till exempel vägrensröjning.


Kolla om jag har rätt till busskort. Den röda zonen som visas när du valt skola, anger ett kilometers avstånd från vald skola via väg och kommunalt cykelvägnät.


Webbsidan är för tillfället nere för underhåll. Här publiceras nyheter, tider för föreläsningar och evenemang och.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.