fredag 25. september 2020

Västtrafik tidtabeller

Både busstidtabeller, tågtidtabeller, spårvagnstidtabeller och båtarnas tidtabeller. Västtrafiks reseplanerare hittar den bästa resvägen åt dig. Ju mer specifik du är, desto enklare blir det för dig att hitta rätt tidtabell i träfflistan.


Vi kan allt om tidtabeller – navet i all kollektivtrafik. Vi har lång erfarenhet av tidtabeller och hjälper dig att hantera och välja vad som passar er och era.


För nattrafik, se rödmarkerade tider alla dagar i veckan.

Turer efter midnatt visas på den dag de faktiskt körs. Företaget bakom ResRobot är Samtrafiken i Sverige AB. Sök på sträcka och datum så får du.


Vill du skapa en Personlig tidtabell och få den som PDF-fil eller hemskickad? Tidtabeller för våra bussar och tåg. Fyll i var du vill att dina tidtabeller ska skickas. Här kan du söka efter din tidtabell för att spara ner eller skriva ut den.


Om du beställer en tidtabell för.

Sök efter specifika tidtabeller utifrån hållplats eller linjenummer. Formatet är PDF som du öppnar och tittar på eller sparar ner på din dator.


Kontakta någon av våra kundservicebutiker om du har behov av en samlad tidtabell för bussarna. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Läs, skriv ut eller spara önskad tabell som pdf. Här hittar du tidtabell som pdf för Nordöleden.


Du kan även ladda ner busstider till din mobil. Den juni gäller nya tidtabeller i kollektivtrafiken.


Fler turer, bättre passning till tåg och utökad sommartrafik är några av nyheterna i. Beställ ditt seniorkort genom att ange din personliga kod (den står på svarstalongen i brevet du fått). Fullständig tidtabell för grundserien hittar du här! Observera att tiderna är ungefärliga så se till att vara vid hållplatsen i god tid. Nedan finner du tidtabeller till och från Käringön.


Se i reseplaneraren för exakt information om din resa. Centrala Göteborg har blivit fullt av bussar och spårvagnar. Sök din resa direkt med vår Reseplanerare eller ladda ner den tidtabell du behöver till din dator.


Skånetrafiken - Sök tidtabell.

Samtidigt sker satsningar på att locka fler resenärer till kollektivtrafiken. Aktuella tider finner du enklast genom att söka din resa i vår webbokning på Öresundståg. Vad kul att du vill resa med oss!


På denna sida finns alla tidtabeller, kartor och resinformation. Letar du efter priser hittar du dessa enklast på sidan Biljetter. Kampanjen har nu avslutats, vi tackar för din medverkan. Tack för att du reser tillsammans.


Här finns tidtabellen för tåg. Vi reserverar oss för ändringar. Hur tågen går när det är helgdagar ser du under helgtrafik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.