tirsdag 29. september 2020

Vattenbaserad klarlack bil

Våra bilar har mindre miljöpåverkan och mer körglädje. Världspremiär av nya Golf. Var med och upplev premiären här! Det enklaste sättet att köra en VW. Läs mer om våra erbjudanden här! Boka VW-provkörning direkt online.

Här hittar du alla våra broschyrer. Beställ före 12:- Lev Nästa Dag! Akrylbaserad klarlack då man vill skydda ytan och färgtonen samt för extra glans och finish. Snabbtorkande med god kemikaliebeständighet.


Den Finsktillverkade färgen Poradur 2K HS gloss klarlack är en förtunningsbaserad två komponents klarlack för bil. JapMax skrev: All vattenbaserad färg har klarlack. Och det är väl bara personbilsindustrin samt lackverkstäder som huvudsakligen lackerar personbilar som regleras.


Universell vattenbaserad skyddslack. Bilfärg som 2k akrylfärg behöver inte klarlack.

På metallicbasfärg lägger du 2k klarlack. Candy blandas i 1k klarlack eller genomskinlig basfärg, Flakes i 1k. Så nu sitter jag här med liter vattenbaserad 2K bil -lack och undrar. Däremot basfärger är vattenbaserade, bas som kräver en klarlack över.


K Klarlack Blank komponentig högblank klarlack med hög slitstyrka. När du lagt basen så väntar du någon timme och sedan klibbar du av hela bilen innan klarlacken och du kan alltid polera bilen när klarlacken torkat då fixar. Skydda dina snickerier, möbler och andra ytor av trä - måla inomhus med lackfärg av högsta kvalité från Beckers Färg.


Du kan skapa nya inlägg i det här forumet Du kan svara på inlägg i det här forumet Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet Du kan inte ta bort dina. Vatten är rost i alla fall på bilar. Köp klarlack på sprayburk. Välj komponent för en som tål avfettning och tål att poleras.


Ska själv lägga en hellack på min bil men jag ska då köra me vatten. Det som skulle kunna skifta i nyans ang.


Använder du tvåkomponents lack behövs ingen klarlack, men är färgen vattenbaserad måste du spruta ett varv klarlack. Akryllack av högkvalité, vattenbaserad. Maston Zero vattenbaserad sprayfärg är det senaste inom den vattenbaserade sprayl.


Längst ner finns en bild på en bil som är lackad med vattenbaserad och klarlack Solid. Bil lackad med vattenbaserad och klarlack : MC tank lackad i.

Miljömärkt lackfärg för dig med höga krav Våra lackfärger är kvalitetsmärkta och uppfyller höga krav på miljövänlighet. De passar utmärkt när du ska. Eller åker man på att lämmna in bilen på.


Men kör med vattenbaserat nu förutom klarlacken för man får inte. All typ av färg hittar du här, bland annat motorfärg, grundfärg och klarlack. När du ska välja lack till bilen finns det olika varianter att välja bland. Klarlack och fernissa till ytbehandling av exempelvis trä och metall.


Vi säljer det mesta i sprayfärg. Specialfärg för bil, vattenbaserad sprayfärg på sprayburk för hemmet, dekorfärg i koppar, silver och guld m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.