tirsdag 29. juni 2021

Vita stenar gravsten

Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Stort utbud av produkter från kända varumärken. Beställ smidigt online idag!


Kontakta oss så hjälper vi dig igång. Stående eller liggande gravsten.

En stående sten syns bra på en snötäckt kyrkogård och är mindre utsatt för väder och vind. När du väljer gravsten så finns det mycket att fundera på. Olika begravningsplatser har olika regler för vilka stenar de tillåter och det finns många olika. Vi hjälper dig med att köpa en prisvärd gravsten av god kvalitet.


Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten. Personliga gravstenar efter önskemål. Här nedan har vi samlat alla modeller av låga och breda gravstenar.

Samtliga stenar kan fås i alla granitfärger. Med oss kan du vara trygg med att alla stenar monteras säkert och enligt gällande bestämmelser. Frakt och montering ingår vanligtvis när du beställer gravsten.


Tänk på att en vacker sten får en fördjupad skönhet om den passar in i omgivningen. Gravsten på bilden visas i Hallands granit med polerad framsida, rå arbetade kanter och mattblästrad baksida. Texten är försänkt och vit målad. Välj mellan olika Gravstenar på vår webbsida.


Gravplats och gravsten utgör en stor del. Vi skulle aldrig klara att få pepparkakorna så perfekta utan en bänkskiva i sten. Pepparkaksdegen fastnar inte och. Vi kan bland annat tillhandahålla duvor i vit marmor.


Längst till vänster på bilden står en grå sten. Den här kan jag påstå är en. Förut gjordes de på vanliga vita keramiska.


I samband med en textkomplettering på en gravsten bör du tänka över alternativet att renovera även äldre text.

Ostadiga och farliga gravstenar. Har du fått ett brev att er sten inte följer dagens regler eller om du har en sten som står dåligt.


Med andra ord allt inom gravyr i sten in i. Västsvensk Stengravyr tillhandahåller även försäljning av nya gravvårdar och gravstenar samt ser till att ni. Ska man vårda gravstenar ? De flesta vill att gravstenar ska vara rena och stå rakt.


Hitta all information du behöver här. Tillbehör och utsmyckning till gravstenar, vit duva, bronssparvar, bronsduva, gravlyktor, porslinsfoto, graverat porträtt, granitvaser, Qr kod bricka, blomlist. Vi har ett fast pris för alla modeller.


Priset är baserat på stenens största mått av höjd eller bredd. Att välja gravsten kan vara både svårt och jobbigt. Låt oss hjälpa er att föreviga era minnen med en vacker gravsten som blir precis så som ni tänkt er.


Vita Stenar AB, Göteborg (Gothenburg). Se vårt stora utbud av höga och smala gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål. Vi tillverkar gravstenar av hög kvalité till bra priser.


Välkommen att kontakta oss för mer information.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.