mandag 2. august 2021

Vklass logga in

Sveriges mest använda lärplattform. Tänk dig en lärplattform för elever, lärare, föräldrar och skolledning där eleverna av eget intresse loggar in flera.


Som vårdnadshavare loggar du in på Quiculum med bankID eller mobilt bankID från taby. Så här loggar du in med e-legitimation som vårdnadshavare. Vklass - när och var det passar dig.

Tillgång via webbläsare och app. Klicka på någon av länkarna för att logga in igen. Du loggar in via datorn (se gröna rutan ovan) eller i appen.


Loggar du in via dator kommer du åt allt som rör ditt barns skolgång. Det gör du under inställningar (via webb eller app). Skolornas portal är en portal med länkar framför allt för elever och lärare. Detta gör det smidigare och enklare att logga in.


Elever över går in på Min klass och sen Anmäl frånvaro.

HUR MAN SJUKANMÄLER VIA TELEFON. UI ser ut som någon på dagis gjort. Om du klickar på den kommer du till de tjänster som är kopplade via. Ange ditt personnummer och ditt lösenord i formuläret nedan för att logga in.


Om du har glömt ditt lösenord kan du klicka här för att återställa det. Inloggningsuppgifter får du av skolan. Jag loggar in på vklass, men det syns ingenting av skollänkar.


Hur får jag upp vklass menyerna? E-tjänst för skola och förskola. Här finns en länk till den Lärplattform som Kiruna Kommun har valt att använda för information mellan skolorna och hemmen. Logga in med samma användare som på alexkv.


Använd din personliga e-legitimation för att logga in i e-tjänster och följa ärenden via Mina sidor. Välj arbetsgivarkod Du tillhör fler än en arbetsgivarko välj vilken arbetsgivarkod du vill logga in.


I samband med placeringen. Andra sätt att logga in Glömt ditt lösenord? Om du har angivit en e-postadress i Unikum kan du få ett nytt lösenord.

För att logga in i Quiculum använder du som vårdnadshavare bankID eller. För att få nytt lösenord samt få reda på ditt användarnamn kan du använda funktionen Glömt lösenord. Har du problem med att logga in? Nya ID-kort på Ystad Gymnasium.


Gå med i LinkedIn utan kostnad. Via dator Hos oss på SPSM så hittar du. Kunskapsmatrisen är ett digitalt hjälpmedel skapat av och för lärare på grundskole- och gymnasienivå.


Det syftar till att effektivisera lärarens vardag och ge. Ni måste ha loggat in på er dator första gången för att kunna logga in på appen. Där kan sjukanmälningar ske för flera dagar framåt eller del av dag. Free online storage and sharing with Screencast.


På vklass hittar du som elev frånvaro, schema och pedagogiskt material.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.