torsdag 30. november 2017

Blankpolerad rostfri plåt

Rostfri plåt, spegelpolerad nr 8. Ett draperi i blankpolerad rostfri plåt med djärv design. Det är ett av objekten Melinda Urbansdotter skapade i sitt examensarbete på Beckmans.


Brandsläckare i blankpolerad rostfri plåt är inte bara snygga utan innebär ett ökat korrosionsskydd för krävande miljöer. Kallvalsad plåt, slipad med folie.


Valet av blankpolerad rostfri plåt var medvetet eftersom jag ville att både jag och betraktaren ska kunna spegla sig i objektet.

Bredd Ytbehandling Längd Material Enh. Blankpolerad rostfri plåt mm. Här visar vi vår nya flextank monterad och klar. Nu finns produkten i kundvagnen. Tillverkade i blankpolerad rostfri plåt.


Diskåda DecoSteel Reginox Aqua-Line Rio med en diskho för infällnad av slät rostfri plåt. Disklådan har blankpolerad ytfinish. Yta blankglödgad ( mirror polished).


Vår Premium köksbänk är en massiv mm tjock rostfri bänk för det.

Ladda ner vår lagerprogram med perforerade plåtar i rostfritt stål med fyrkantiga hål. Vi erbjuder skräddarsydda.


I menyn tillvänster kan ni hitta vårt sortiment av rostfri plåt, inkluderande varmvalsa kallvalsad och ytbehandlad plåt. Observera att leveransdagens gällande.


Vi har genom vårt systerbolag Arteferro Inox tagit fram ett djupt utbud av rostfria detaljer och produkter. Vi har därför även lagerhållning av rostfri plåt.


Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Menytavla i rostfri plåt med spårad gummi (s.k. gummipannå) för plastbokstäver. Kan användas för restauranger, caféer och trapphus Finns med både mattborstad. Det här är en styrpulpet som används för att manövrera bergborrmaskiner, den har jag tillverkat från blankpolerad rostfri plåt.


Rekommenderad maxvinkel ≈ 4°. Med över års erfarenhet inom stål och plåt så är vi säkra på att vi kan vad vi gör. Mattborstad eller blankpolerad. Gummipannå för plockbokstäver.


Tibnor erbjuder rostfritt stål av hög kvalitet och ett stort utbud av rostfri plåt, rostfria rör och rostfri stång. Värmeugn med ytterhölje, front och lucka i rostfri blankpolerad plåt.


Går att få med blankpolerad framkant. Med en primer på baksidan av mönstrad rostfri plåt kan man möjliggöra. Plåt levereras mjukglödga blankpolerad och med skyddsfolie i plast.

Bearbetning av rostfri plåt ska helst separeras helt från bearbetning av andra oädlare metaller för att undvika missfärgning av den rostfria stålplåten. Vi har ett brett lagersortiment av rostfri plåt, stång och rör men fråga oss gärna om övriga rostfria produkter. Sök efter produkter och priser.


Stålbordsstativ, Roma Fresh. Fakta Gjutjärnsfot täckt med rostfri plåt. Skåpsregel i nickel med regel. Du måste lägga till minst produkter för att kunna jämföra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.