mandag 1. juni 2020

Pyssel med flaskor

Stort utbud av pyssel för barn. Se vårt sortiment direkt online! Hos oss hittar du ett av Sveriges bästa sortiment av pysselprodukter. Mängder med pysselmaterial.


Tio enkla och roliga DIY- pyssel du kan göra med PET- flaskor, glasflaskor eller andra tomflaskor!

Att servera dryck i små flaskor med sugrör brukar vara uppskattat till kalas. Idag pysslar vi tomtedekor på våra glasflaskor. Perfekt till julbordet, eller vad. Kreativa Karin är proffspysslare, stylist och inspiratör med egen ateljé på Hisingen i Göteborg.


Med utbildning inom grafisk design, mediakommunikation och. Har du tomma plastflaskor hemma? Här får du fem olika tips på vad och hur du kan göra med dem.

Jag har pratat om det förr men det tål att upprepas, man kan göra mycket roligt med gamla glasburkar, ett billigt pyssel som både vuxna och barn kan vara med på. Det här behövs: En samling mindre flaskor, trälist – gärna patinerat återvunnet virke, trälim, spikar, borrmaskin med hålsåg. Hej, så härligt med sådana flaskor. Och vad roligt att lösa om dina tips!


Ska testa den du skrev om hårgelé för att inte ex. Stjärnorna ska flyta upp eller. Det var en stor ära att få vara med, och jag är så tacksam! Inred med vackra glasflaskor.


Med lite fix kan de bli allt ifrån lampor och ljuslyktor till vackra stilleben och vaser. Skapa en stil som är lantlig. Jag är alltid med när Molly leker med flaskorna.


Produkter som fungerar med bra priser. Snabbast leveranser och det mest relevanta. En tom flaska fick en rejäl makeover. Ett flexibelt nät som medföljde en vinflaska som sambon köpt utomlands limmades fast på en flaska.


Rulla ihop en papperskopia av ett foto, stoppa ner den i flaskan och räta ut med hjälp av till exempel en pensel.

Jag har pysslat ihop ett par flaskmössor som jag tänkte klä gå-bort-vinet med när vi ska hälsa på våra vänner i helgen. Det blev en grå och en rosa. Här är tio roliga DIY- pyssel du kan göra!


Ninette: Visst är Pinterest underbart! Enkla och roliga pyssel för barn och vuxna En blogg fylld med tips, idéer, inspiration för att pyssla hemma med barn.


Vi tycker att det är så härligt med upptäckarflaskor och har ett. Vi har haft våra flaskor någon månad. Stoppa en petflaska med silkespapper.


Skär ett snitt uppe på flaskan med ex sax där ni sticker ned piprensare (som vatten) Limma fast en cirkel av orange pip. Pyssel, inspiration, DIY, inredning. Roliga pyssel för barn och. Jag har inte hjärta att slänga den då hon även tog emot mig med öppna armar så flaskan från henne har fått blir en.


Pano paint – gör så här: Börja med att klippa till kraftigt papper och limma fast på tändsticksaskar. Rita valfritt mönster direkt med flaskorna.


Hemkänsla är en nätbutik med lantlig inredning för både hem och trädgård. Vi erbjuder också pyssel, garn och färg som passar i den lantliga stilen.


Med stearinljus, mossa, kottar, ett gammalt tråg, glasflaskor, kakformar eller en krans pysslar du enkelt ihop en personliga och stämningsfulla adventsljusstakar. Decoupagepappret skärs till och sätts fast på flaskan med decoupagelack till glas.


Stryk även på ett lager lack över decoupagepappret och låt torka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.