fredag 24. november 2017

Itslearning sundbyberg

Har du problem med att logga in?to your school’s itslearning by selecting and visiting your site. Miljontals runt om i världen använder itslearning – gör det du med!


Går det inte att logga in? Om du nyss har uppdaterat ditt lösenor vänta minuter innan du provar att logga in. Logga in med itslearning Användarnamn.


Ett nytt fönster visas om du inte redan är inloggad. Här hittar du alltid de senaste upplagorna av kursplaner, studiematerial och arbetsuppgifter som är knutna. Student with Student account?


Please scroll down for instructions in English. Välkommen till lärplattformen Its learning ! Registrering och kurstillgång en vecka före kursstart. Din inloggning till itslearning och. Itslearning är lärplattform för gymnasieskolorna i Eskilstuna.


Skriv ditt användarnamn och lösenord i rutorna ovanför och. Som bas i vår undervisning har vi vår lärplattform itslearning, iPads med bland annat e-böcker, datorer och sociala medier. Alla höstens kurser finns i Canvas.


Utbildningarna riktas till dig som vill komplettera tidigare studier, förbereda dig inför högre studier eller påbörja en ny. Sundbybergs vuxenutbildning. Komvux (kommunal vuxenutbildning) finns på en del folkhögskolor och ges på uppdrag av kommunen.


På alla folkhögskolor finns Allmän. Vår vision är att göra lärandet enkelt och lustfyllt. En modern lärmiljö med allt du behöver och fria digitala läromedel skapar förutsättningarna. Privat- och företags­utbildning Korta kompetenshöjande utbildningar för dig som privatperson eller företag.


Hittar du inte det du söker, vänligen kontakta oss. Vi hjälper dig med gymnasieutbildningar och vuxenutbildningar. Vårt mål är att ge dig bästa möjliga stöd i dina studier och för din framtid.


Klicka för att se andra data om denna sida. Gymnasiala kurser och kurspaket söker du senast veckor före kursstart. I kursutbudet ser du sista ansökningsdag på varje kurs och kurspaket. Denna sida visar endast utbudet.


Om du vill göra en ansökan så måste du vara inloggad. Dagti Gymnasienivå, Sundsvall, Yrkesinriktade utbildningar. Visar träffar av totalt 77. Folkhögskola - annorlunda vuxenutbildning.


Vi utgår från dina egna behov, kunskaper. Samlingar av Sfi med Helena. Idéer kring att flippa klassrummet. Södertörns högskola ligger minuter från Stockholms city.


Här kan du studera på alla nivåer och ta del av den senaste forskningen. Fyll i formuläret och kom igång med din egen hemsida direkt. Väldigt enkelt och helt gratis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.