onsdag 29. november 2017

Lax koriander kokosmjölk

Weleda till bra priser här! Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Lax i en smarrig sås smaksatt med chili. Tillsätt kokosmjölk och koka upp. Rör försdiktigt i koriander. Kokosmjölk och lax är en himla fin kombination. Här toppad med koriander och het chili. Lax i kokosmjölk med bulgur, röd curry och ingefära är en härlig vardagsrätt som som går snabbt att laga. Thaigryta med lax och röd curry, kokosmjölk, paprika. Skär laxen i portionsbitar.


Lax med marinad av koriander. Lax gör sig utsökt till krämig kokosmjölk och chili som ger lite hetta. Lax, kokosmjölk, ingefära och sesamolja är välkänt gott.


Min rätt för dagen är både praktisk och enkel. En härlig thaigryta där du själv kan välja vad du vill smaksätta med och kasta i för grönsaker. I mitt fall smaksatte jag med gul curry och serverade med kokosris.


Gustav Trägårdh gästar vår matkasse och bjuder på hans magiska sesamstekta lax med varm nudelsallad. Ev färsk koriander ) Gör så här: 1. Värm såsen och krydda den med fish sauce och hälften av koriandern som hackas. Häll kokosmjölk och crème fraîche i en kastrull. Krämig pasta med varmrökt lax.


Uppskattar du asiatisk mat? Då kommer du gilla lax i röd curry och kokosmjölk. Recept på chili- och ingefärsfärserad lax med koriandersås. Fisksoppa med citron och kokosmjölk.


Medan riset kokar tillagas laxen. Koka upp och sjud på svag värme ca min. Strö över hackad koriander eller thaibasilika. Vispa ihop currypasta, kokosmjölk.


Häll buljongen över och Toppa med strimlad salladslök och chili samt blad av koriander. Hej tack för recept med kokosmjölk o lax ser så gott ut! Asiatisk mat är ofta kryddstark, och har många smakkombinationer.


Här tipsar vi om viner som passar till asiatiskt. Självklart med inspirerande recept! Smörj en form med olja och lägg i torsken. Servering jasminris färsk koriander.


Laxgryta som kan serveras som soppa om man önskar. Annars serverar man med kokt potatis Det här behöver du till personer: finhackad gul lök smör tsk. Skeda lite smör över grönsakerna.


Lägg några skivor lime runt fisken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.