tirsdag 26. desember 2017

Brunch lidingö gåshaga

Greatdays - Upplevelser i hela Sverige - Perfekta presenten. Varje söndag dukar vi upp med brunch i vår praktfulla herrgård på Lidingö.


Här njuter du av magisk havsutsikt och en brunchbuffé där. Brunchen på lördagar och söndagar är riktigt bra och prisvärd. Till Gåshaga Marina tar jag såväl familj.

Beläget på den vackra ön Lidingö ligger detta lilla designhotell med utsikt över Stockholms skärgård. Gåshaga Sealodge var ett litet exklusivt skärgårdshotell beläget på södra Lidingö.


Restaurangen Gåshaga serverar underbar brunch. Njut av en 3-rätters middag i vår mysiga matsal där lugnet infinner sig eller varför inte träffa. Välkommen till oss på Pier här vill vi att du ska trivas.


Vi serverar en god á la carte på kvällarna och under helger och andra utvalda högtider och. Villan ligger vackert beläget vid vattnet på Lidingö med utsikt mot Djurgården.


Under helgerna dukar Villan upp till en härlig brunch.

Båttaxi med Gustafs Taxibåtar! Ni i behov av sjötransport till oss? Planerar du att besöka Café Gåshaga Café Lidingö Värdshusvägen ? Besök vår hemsida där du hittar all restaurang information du behöver.


I Gåshaga har du nära till restauranger, promenadvägar, kommunikationer. På vintern håller Lidingö Slalomklubb till här med en intensiv verksamhet. Reviews "Despite it being October and out of season the food and atmosphere.


Fastigheten är högt och fritt belägen med ett mycket attraktivt läge på eftertraktade Gåshaga Brygga. Skolor från Skolverket och Lidingö kommun. Här serveras frukost, lunch och middag och på helgerna dukas det upp med brunch och afternoon tea. HÖSTBRUNCH OKT - NOV (ENDAST BRUNCH PÅ HELGEN).


Inredning och design gick i maritimt tema och förde tankarna till. Lidingökvartett tar över restaurangen i Gåshaga. De nya ägarna i Gåshaga, fr.


At Futuraskolan International Gåshaga we have a vision. DECEMBER MÅNAD SERVERAR VI ENDAST JULBORD. Det finns fortfarande platser på lunchsittningarna!

Se vår meny "Alltid på går´n" för. Vi erbjuder vackra rum för konferens, bröllop, fest och företagsevenemang. All kontaktinformation för Café gåshaga i Lidingö. Information about Elfviks Går Lidingö.


Gåshaga marina är ett fullservicevarv som ligger i mynningen av kyrkviken på Lidingö. Ett stenkast från Stockholms centrum och i omedelbar närhet till skärgården.


Den naturliga mötesplatsen för matälskare på Liding. Fördelningen i styrelsen är 5%. Bröllop, Konferenser, Mottagningar, Brunch och Location. Tre huslängor har byggts på pirar ut i vattnet.


Bostäder till salu i Gåshaga Gåshaga är ett område i Lidingö kommun. Du kan även se slutpriser för Gåshaga. För tillfället har vi ingen statistik om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.