fredag 29. desember 2017

Laga hål i avgasrör

Bilens avgassystem är självklart en viktig del av fordonet. Det är viktigt att de interna delarna hålls i bra, fungerande skick. Men avgasröret spelar också. Har små hål i mitt avgasrör, vad finns det för olika metidet för att laga detta.


För reparation av större hål och sprickor på ljuddämpare och avgasrör. Klarar temperaturer upp till 4grader C.

Eller går det att åtgärda lite lätt själv med nått litet fix,läste om nån. Hål i avgasröret vad gör man? Köp limma, täta och laga online hos Autoexperten! Större hål och sprickor på ljuddämpare och avgasrör kan utan demontering och utan svetsningsarbeten lagas.


Låter de mycket från ljuddämparen eller har du uppmärksammat ett hål i. Vi har allt för att laga. De flesta av våra lagningar för avgasröret möter.


Hur laga detta så den går igenom besiktningen?

Gun Gums lagningspasta fixar både små och större hål. Här visas bilder och tips på hur du använder detta på ditt avgassystem. Snabb och beständig lagning med FLEXIWRAP. Gör rent ytan runt hålet med en stålborste.


Lossa skruven på stålbandaget, sätt stålbandaget på plats och d. Stenålderskunskap håller avgasröret tätt. Nylonstrumpa som fläktrem. Torr, gastät lagningsmassa avsedd för lagning av mindre hål och sprickor på bilens ljuddämpare samt avgasrör.


Ljuddämparlagningen från CRC står emot värme. Laga svår rost utan att svetsa. Ska ha in bilen på besiktning snart. Den låter dock som hål i avgasröret eller eventuellt en trasig ljuddämpare.


Vad säger besiktningen om. Man lagar inte avgasrör med tejp. Svetsa i tunn rostig plåt riskerar att hålen bara blir ännu större om man inte är duktig. Det är avgasröret (eller vad det heter, se bild) som.


Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa Cookies.

Ett avgasrör lagar man inte, man byter. Om man inte kan meka själv så är det oftast inte. Har lyckats pricka ett ingjutet avloppsrör med 6mm borr. Nu sitter hålet lätt tillgängligt i överkant på ett horisontellt 75mm rör som tar hand om.


Kalifornien Katalysator Lagar. Mät hålet med hjälp av måttban och överföra dessa mätningar till den 18-gauge stål med permanent märkpenna. Köp Reparationssats avgasrör på 24MX. Den är för stor, säkert bra om man ska svetsa fast vilket ändamålet verkar vara.


Det är gängor kvar i hålet i avgasröret och ser ut att vara M12. Ska besiktiga bilen snart men har ett hål i avgasröret som jag inte orkar laga nu i vinter.


Kommer hålet ställa till det med avgasvärdet? Jag har ett spikhål i ett kopparrör. Det är för jobbigt att byta ut röret och hålet är bara 1mm stort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.