fredag 26. januar 2018

Avluftshuv

FKHB avluftshuv passar till takgenomföring TGHA-A. En takhuv måste vara både tät och öppen samtidigt. Det gäller att effektivt förhindra löv. Ventilationshuven är tillverkad i aluminium.


Lackerad huv går att få i valfri RAL-färg. Tryckfallet i huven ligger på mellan 3-Pa förutsatt att man följer.

KOAO är en avluftshuv med avluftsriktning uppåt för höga lufthastigheter. Huven är avsedd för montage på tak med anslutning till. Cirkulär avluftshuv med lufttransportriktning uppåt. Regnskydd utan rörliga delar.


Tillverkad av aluzink, klass C4. I standardutförande består ABC-VF av en bottenplatta för 2-kupiga. FJHA är avsedd att användas som avluftshuv i komfort- och industrianläggningar.


Den har hög utloppshastighet för att avluften skall avlägsnas långt från. Takhuv ABC Vent VF är en avluftshuv för vanlig villa.

Den översta bilden föreställer takhuv VF som är en avluftshuv för vanliga villor och kan användas till det mesta. Standard för kupiga betongpannor.


Takhuv EKO-HF är avsedd att användas som avluftshuv i komfort- och industrianläggningar. Avluftshuv för bostäder, komfort eller imkanal. Den har samma yttre form som EKO-HK och EKO-HT och används därför ofta.


Eniro är den lokala sökmotorn. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Vindflöjel för avluft vid självdragsventilation i aluzink, korrosivitetsklass C4. Väderskydd för rökkanaler.


ABC-Garantiplåt finns i kulörer som följer byggplåt. Takhuv EKO-HJ är avsedd att användas som avluftshuv i komfort- och industrianläggningar.


Takhuv VF är en avluftshuv för vanliga villor, avsedd för komfortventilation eller imkanal. Sök produkt, tjänst, företag, person. Jevens Avluft- och Uteluftshuvar.


Våra huvar är konstruerade för att i vårt Nordiska klimat förhindra snö och regn att tränga in i kanalerna. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för "Glömt lösenord" för att låsa upp och välja ett nytt. Användning och funktion Takhuv Pyramid är avsedd att användas för avluftutblåsning på byggnaders tak.


Reservation för ändringar.

Bevent Rasch BRDA takhuvar från Bevent Rasch AB. Dubbel avluftshuv för användning i komfort- och industrianläggningar. Konstruerad för att ge en hög mynnings- QMF.


Ute- eller avluftshuv med mycket lågt tryckfall för t. Klassisk avluftshuv med avluftsriktning uppåt, för komfortventilation. Takhuv VHS-Allround är anpassad för att passa takpannor med okänt fabrikat.


Bottendelen monteras i takets lutning. Information om kanalfläktar och var du kan köpa dem. Val av kanalfläkttyp beror på ventilationsflöde och tryckökning men också på accepterad kostnad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.