onsdag 24. januar 2018

Brand lidingö

Kraftig brand i villa på Lidingö. Nyheter, evenemang och upplevelser på Lidingö. Alltid senaste nyheterna från Lidingö. En trevåningsvillavilla totalförstördes i en brand på Lidingö i natt.


Järfällabo laddade ner undertexter till film – döms nu till upphovsbrott.

Under måndagen inträffade en mindre brand på Bodals skola, i en av toaletterna vid skolans. Våra medlemskommuner är: Dandery Lidingö, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Täby. På söndagsmorgonen uppstod en brand i en lägenhet på Lidingö.


En villa i Hersby på Lidingö brann ner i natt. Storstockholms brandförsvar att man skulle behöva ytterligare flera timmar för att släcka.


Klockan 03:kallades räddningstjänsten och polisen till Oskarsvägen på Lidingö efter larm om brand i en treplansvilla. När vi kom dit var huset övertänt.


Strax före lunchtid bröt en markbrand ut nedanför Freagattvägen i Baggeby-Larsbergsområdet.

Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 5TKR. Det sitter lika många kvinnor som män i. Det brann i en villa på Lidingö på tisdagens eftermiddag. Det är fortfarande oklart om någon skadats.


En vindsbrand utbröt tidigt på torsdagsmorgonen i ett niovåningshus på Källängsvägen i Lidingö. De två översta våningarna i huset utrymdes men. Det har inte varit någon spridningsrisk i. Larmet om branden kom vid halv tolv-tiden och när polis och räddningstjänst kom till platsen var. Trossvägen 6-på Lidingö.


Enligt uppgifter ska det brinna på fjärde våningen i ett hyreshus. Räddningstjänsten larmades vid 22. Byggstart för utbyggnaden av fiber till samtliga 1hushåll på Utbyvägen påbörjas.


Däremot har små sotflingor från branden spridits över delar av. Efter branden påskyndades det. Njut av modetrender med Tiendeo!


En äldre kvinna omkom i en brand i en bostad på Lidingö vid 13-tiden på onsdagen.

Det var en tjutande brandvarnare som fick någon att slå larm. En person fick föras till sjukhus. Strandvägen på Östermalm efter ett larm om en brand i ett flerfamiljshus.


Verkliga huvudmän och bolagskontroll - kr Vad är en verklig huvudman? En verklig huvudman är de personer som ytterst äger eller kontrollerar ett företag eller. Fotbollsplanerna består av en konstgräsplan och en naturgräsplan där A-laget i IFK Lidingö FK spelar både herr. Mats Hinze dömdes för att ha anlagt branden.


Brandens omfattning är okänd. Jobba smart och miljövänligt. Med en hemsida från Svensk Brf slipper styrelsen i din.


Polisen har spärrat av Lidingöbron för trafik från Lidingö i rikting mot Stockholm med anledning av en skottlossning och kontrollerar bilar. Detta är en lagstadgad verksamhet som sköts av kommunerna i landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.