onsdag 10. januar 2018

Citron och dillsås creme fraiche

Varmrökt lax serveras här tillsammans med en svalkande crème fraiche -sås med dill och citron. Servera laxen med citron - och dillsås, potatis, gurka. Koka upp grädde och fiskbuljong.


Tillsätt crème fraiche och koka upp under omrörning. Smaka av med citron, dill, salt och. Ugnsbakad lax med citron - och dillsås (portioner). Kall dillsås med smak av vitlök och citron.


Dillcrème eller dillsås är gott till fisk, stekt. En vegan variant kan du blanda av äggfri majonnäs och Oatly fraiche. Kyckling med kall dillsås. Strö över dill och garnera med citron.


Kall sås med creme fraiche dill recept, här hittar du 1Kall sås med creme fraiche dill recept, t. Vitlökssås med citron och dill Räkfrossa med tre goda. Fisk med sås av grädde och creme fraiche, citron och dill.


Fiskfilé med creme fraiche. En fräsch och superenkel middag som passar både barn och vuxna. Smält smöret i en kastrull och tillsätt fiskbuljong, creme fraiche, mjölk och citron.


Citron och dillsås creme fraiche

Torsk i ugn med citron - och dillsås. Rör samman creme fraiche, grädde och buljongtärning i en kastrull och låt koka upp. Blinier med rökt lax och dill-crème fraiche. Recept på lax med kall dillsås.


Citron och dillsås creme fraiche

Har man riktigt bråttom kan man utesluta citronen och bara blanda crème fraiche med citronpeppar och pressad citron som man kan köpa på flaska samt salt. Riktigt snabblagat och gott med dill, grädde och citron.


Häll såsen över fisken i en gratängform och laga fiskfiléerna med dillsåsen i. Milda smaker och lätt förnyad husman. Ugnstorsk med dill och crème fraiche är lätt att göra, lätt att gilla och faktiskt lätt att variera. Den enkla och supergoda dillsåsen som passar perfekt till fiskpinnar eller. Droppa sedan i några droppar pressad citron.


Lax med citron och dillsås. Rör ihop ost och crème fraîche. Creme fraiche sås citron recept, här hittar du 1Creme fraiche sås citron recept, t. Lägg samtliga ingredienser i en kastrull (inte Maizena).


Jag gjorde utan potatismos och hade i lite mer citron, och det blev superbra! Denna rätt kommer göras många gånger. Kräftfylld lax med dillsås och sparris åt vi.


En praktisk och god buffékyckling som kan förberedas dagen före. Här har ni receptet och man kan såklart ta vilken smaksatt crème fraiche man nu vill ha.


Känns ganska klassiskt men lite annorlunda än vad vi brukar göra. Chili och dillsås : dl creme fraiche. Några droppar D’Elidas chilisås. Pepparbakad lax i ugn med kall dillsås.


Citron och dillsås creme fraiche

Värm upp grädde och creme fraiche och blanda med smöret. Blandade blad och kokt potatis. Spättarullader i ugn med citron - och dillsås. Rör ner pressad citron och låt sjuda min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.